reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

reklama
NO i waze 52 kg ! moje cyce zniknely ! Maz mi nalozyl obiad patrze a tam gora na talerzu ,mowie "skarbie taz ja juz w ciazy nie jestem " a on na to " zapomialem ze NIUNIA juz nie je jak swinka "
ALE SMIESZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jem o wiele mniej ale jem i tak sporo ! jak na mnie!

Laseczki a wy przez świeto zapomnialyscie ze dzis swieto i ze dzis wazenie!!hehe
u mnie -2kg czyli 72... ale obijalam sie troszke z cwiczeniami.. a teraz nie moge cwiczyc.....

DAFFI ja nie mam sie czym pochwalic,jest caly czas tyle samo:tak:a ty nie katuj sie dieta bo teraz widac po tym zelazie ze zes przesadzila:tak:
No i jestesmy na tym samym poziomie z waga:tak:

Daffi super!! Gratuluje postępów!!! Brawo!!!!

U mnie po weekendzie grillowym waga w miejscu, dobre i to;-)

a ja zaliczam efekt yo yo niestety wiec na wage nie wchodze..zaczynam jeszcze raz po powrocie z Polski.....ech....:-:)-:)-(

reklama
Wczoraj zapomniałam się zważyć, dziś 65,3kg, a więc 0,7kg w dół. Na chrzcinach się objadłam ale jednak nerwy robią swoje i zapewne stąd ten spadek.

Do góry