reklama
NO i waze 52 kg ! moje cyce zniknely ! Maz mi nalozyl obiad patrze a tam gora na talerzu ,mowie "skarbie taz ja juz w ciazy nie jestem " a on na to " zapomialem ze NIUNIA juz nie je jak swinka "
ALE SMIESZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jem o wiele mniej ale jem i tak sporo ! jak na mnie!
ALE SMIESZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jem o wiele mniej ale jem i tak sporo ! jak na mnie!
D
daffodill
Gość
Laseczki a wy przez świeto zapomnialyscie ze dzis swieto i ze dzis wazenie!!hehe
u mnie -2kg czyli 72... ale obijalam sie troszke z cwiczeniami.. a teraz nie moge cwiczyc.....
u mnie -2kg czyli 72... ale obijalam sie troszke z cwiczeniami.. a teraz nie moge cwiczyc.....
kopciuszek2107
Fanka BB :)
DAFFI ja nie mam sie czym pochwalic,jest caly czas tyle samoa ty nie katuj sie dieta bo teraz widac po tym zelazie ze zes przesadzila
No i jestesmy na tym samym poziomie z waga
D
daffodill
Gość
DAFFI ja nie mam sie czym pochwalic,jest caly czas tyle samoa ty nie katuj sie dieta bo teraz widac po tym zelazie ze zes przesadzila
no tak ale moje naogi a Twoje... Twoje sa bajeczne a moje to dwa salcesoniki...hehe
kopciuszek2107
Fanka BB :)
no tak ale moje naogi a Twoje... Twoje sa bajeczne a moje to dwa salcesoniki...hehe
Za to co innego moze masz ladniejsze
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Wczoraj zapomniałam się zważyć, dziś 65,3kg, a więc 0,7kg w dół. Na chrzcinach się objadłam ale jednak nerwy robią swoje i zapewne stąd ten spadek.