reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

reklama
Dziewczyny szok!!!!!! Pas i brzuszki czynia cuda!!!!!!!! juz 74kg czyli 4kg mniej!!!!!!!!!!!!
jeszcze 10kg i mam wage startowa!!!!!!!!! jupi:):):):):)

a ja na sama mysl jestem juz zmeczona!:)

tak jest tylko 1 szego dnia na drugi i trzeci byly zakwasy co mocno zniechecalo a teraz to jest pikus! robie je bez marudzenbia no i po 40 robie pierwszy odpoczynek a pozniej juz robie 60 bez odpoczynku.....:):):):)
jestem zmachana ale chetnie wzielabym skakanke i jeszcze z pol godz na niej poskakala.... teraz jest cieplo wiec bede brala julke w wozek i na podworku bede sobie skakac z godiznke.....
no i wieczorem z mezem bedziemy biegac.. mam tu obok bloku sicezke rowerowa gdzie wszyscy po niej biegaja zawsze wieczorkiem... zawsze 1km i spoirotem to juz 2km... musze schudnac za wszelka cene! poki co mam powera oby mi nie przeszlo!!!!:-)

Justa, normalnie podziwiam za wytrwałość. W szoku jestem, że ci się tak chce, zawzięłaś się :-)
Ja taka ambitna nie jestem:-D Chciałabym, ale przemęczać się nie mam zamiaru :-D

u mnie 60,5 jak zwykle po weekendzie u mamy wiecej..
jakos nie moge przekroczyc tej magicznej granicy 60 kg....
przekroczyc w dol oczywiscie....
dietka pomogla na chile ale jak przestalam to zaraz to samo...
no nic trzeba cos z tym zroic...chyba jakies suplemenciki zakupie:)

reklama
a u mnie wczoraj 68,9 czyli 0,9 kg wiecej niz przed ciaza,
no ale wlasnie figura kiepska, wszystko obwisle i skora jakas wysuszona mocno

cel to 58 kg czyli tyle ile wazylam 4,5 lata temu, przed slubem :)
pozniej jak sobie dogodzilam jedzonkiem to sie troche zapuscilam (10 kg w ok.4 lata ;/)

polecam przegladniecie starych zdjec jak zobaczylam dawna figure to mnie to bardzo wkurzylo i teraz pilnuje diety :)

Do góry