Mooni89
Fanka BB :)
Kiedyś moja faza lutealna wynosiła 9dni i też test miałam pozytywny przed spodziewana @Implantacja trwa od 6 do 12 dni więc nie ma szans na to żeby po 7 dniach wyszedł test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś moja faza lutealna wynosiła 9dni i też test miałam pozytywny przed spodziewana @Implantacja trwa od 6 do 12 dni więc nie ma szans na to żeby po 7 dniach wyszedł test
Na spokojnie, kiedy masz spodziewana @? Ja w 11dpo robiłam betę przy takim bladym teście i miałam 30, teraz 13tcChciałam teraz wyrzucić test ale patrzę jeszcze raz i jestem pewna ze tam coś jest może nie mogę tego na zdjęciu uchwyciac ale jestem pewna przysięgam
Prawdopodobnie w poniedziałek ma być @ oby jej nie byłoNa spokojnie, kiedy masz spodziewana @? Ja w 11dpo robiłam betę przy takim bladym teście i miałam 30, teraz 13tc
To jeszcze kawał czasu, no chyba że owu była wcześniej. Jak się potwierdzi to daj znać trzymam kciukiPrawdopodobnie w poniedziałek ma być @ oby jej nie było
Na pewno dam znaćTo jeszcze kawał czasu, no chyba że owu była wcześniej. Jak się potwierdzi to daj znać trzymam kciuki
Nie bioręMusisz jakies leki zazywac, ze tak szybko testujesz
?
Nie wiem czemu odebrałam to zle Nie dziękuje żeby nie zapeszyćMyślę że to nie było wredne pytanie. Po prostu masa dziewczyn musi przyjmować leki jak najwcześniej. Zazwyczaj dziewczyny testują w terminie spodziewanej @, ale są takie które muszą to wiedzieć wcześniej żeby wdrożyć leki ( np. ja tak mam ).
Życzę powodzenia
To nie było wredne pytanie. Ja testowałam 7dpo bo szlam na drinka ale też dlatego, że w ciąży bezwzględnie nie mogę przyjmować pewnych leków w tym silnych przeciwbolowych na dyskopatię oraz muszę zmienić leki na astmę.Musisz jakies leki zazywac, ze tak szybko testujesz
?