reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie, sprawa z mezem

K

Karolcia89rok@WP. Pl

Gość
Dziewczyny pomóżcie, mam problem. Chodzi o mojego męża. Ostatnio miała miejsce taka sytuacja ze wrócił po trzech tygodniach na tydzień. Przed kolejnym wyjazdem na dwa tygodnie mieliśmy uprawiać seks. Zgodziłam się mimo że byłam zmęczona, jednak nie chciałem się całować po prostu.
Wiec on wyzwał mnie od kur..., cip itp., nawet uderzył poduszką. Oczywiście nie było potem seksu. Następnego dnia napisał mi sms-a że on nie musi mnie o to prosić, ze będzie ciężko pracował na mnie dziecko, a ja będe sobie swoje humory na nim testować?
Ze nie każe mi w żadne ciuszki się ubierać.
"Dodatkowo myślisz, że ja w ogóle muszę o to prosić - jesli tak, to uwierz, że jesteś w ogromnym błędzie i jak dalej będziesz tak się zachowywać to już niedługo ci udowodnie czy muszę inne kobiety o to prosić czy nie".
"Jesli nie zrozumiesz swojego błędu i dalej będziesz tak grać swoimi humorami po byle głupiej kłótni o bzdety to nawet jak wrócę na święta mogę podpisać ci wniosek rozwodowy - bo nie mam zamiaru męczyć się w małżeństwie, prosić o sex i kłócić się o blachostki!!!
Uwierz, że kolejka dziewczyn tylko czeka na twoje miejsce, zachowuj się tak dalej to szybciej się o tym przekonasz niż myślisz!!!
Co o tym myślicie? Ja nic nie zrobiłam złego a on jak cham się zachował wzywając mnie tak. Ja się do niego pierwsza nie odezwę.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moim zdaniem lepiej porozmawiać niż unosić się honorem. Schowaj dumę do kieszeni i wytłumacz jak się czujesz, skąd Twoje zachowanie itp. Itd. Mąż też będzie miał okazję wytłumaczyć swój "atak furii"

Dla mnie taki facet jest zerem, sama bym złożyła wniosek o rozwód , nie zawsze kobieta ma ochotę, a co ty robot jesteś. To co w ciąży jak nie będziesz mogła z nim uprawiać seksu to wynika,że cię zdradzi ,bo każda na niego czeka. Facet powinien mieć szacunek do swojej żony, a nie ją szmacić dla mnie to zwykły burak i frajer, takie jest moje zdanie sory.

Dzięki dziewczyny. Musiałam tu napisać bo siostrze wstyd takie rzeczy mówić. Wy nie macie takich sytuacji? Ze jedno chce a drugie nie?

Dzięki dziewczyny. Musiałam tu napisać bo siostrze wstyd takie rzeczy mówić. Wy nie macie takich sytuacji? Ze jedno chce a drugie nie?

Jest nie raz tak, ale to nie powód żeby kogoś wyzywać, mój ewentualnie się obrazi na 2 min i potem mnie przytula. Nie można wymuszać na kimś seksu bez przesady, wez sie zastanów czy warto być z kimś takim. Ile jesteście po ślubie?

Ponad 3 lata, ale teraz jak wyjeżdża na 3 tyg to się wkurza jeśli przed odjazdem tego nie ma.

To dopiero trzy lata, a co będzie za parę lat jak on będzie się tak zachowywał. To co on ci powiedział to brzmi jak szantarz jakby mówił " albo uprawiasz ze mną seks, albo idę na dźiwki" coś strasznego.

reklama
A moim zdaniem to on już korzysta z atrakcji na boku, tymi SMSami Cię tylko "ostrzega" i jak nadal nie będziesz go zadowalać, to Ci w końcu powie, że odchodzi, bo ma kochankę, ale sama go do tego zmusiłaś, on Cię uprzedzał i to Twoja wina...

Do góry