reklama
tatusiekk
Zaciekawiona BB
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to według usg wiek dziecka bardzo często w miarę późniejszych badań się zmienia. Najbardziej miarodajny ( według teorii) jest wiek dziecka z pierwszego USG.
A te tabletki. W związku z jakimi zaleceniami wypisał Ci je ginekolog? Powinnaś jego zapytać o przyczynę konieczności ich spożywania.. Bez stresu. Lekarz w czasie ciąży ma być Twoją "ostoją" i dać Ci ulgę w okresie ciąży by do niego zwracać się z problemami więc bez obaw.. pytać, pytać, pytać!
A te tabletki. W związku z jakimi zaleceniami wypisał Ci je ginekolog? Powinnaś jego zapytać o przyczynę konieczności ich spożywania.. Bez stresu. Lekarz w czasie ciąży ma być Twoją "ostoją" i dać Ci ulgę w okresie ciąży by do niego zwracać się z problemami więc bez obaw.. pytać, pytać, pytać!
I dobrze że Ci dał:-)
To w razie czego pomoze a w niczym nie zaszkodzi
I ja jestem takim przypadkiem
Mała cykle nieregularne przed ciąża i owulacja była bardzo późno i zamiast 6 tyg byl 4 pamiętam jak poszłam na usg a tam czarno płakałam nakrecalam się itp
Ale robiłam betę pięknie rosła usg też az w końcu się pojawiła dzidzia i serduszko :-)
Nie wiedziałam że owulacje miałam pozno:-)
To w razie czego pomoze a w niczym nie zaszkodzi
I ja jestem takim przypadkiem
Mała cykle nieregularne przed ciąża i owulacja była bardzo późno i zamiast 6 tyg byl 4 pamiętam jak poszłam na usg a tam czarno płakałam nakrecalam się itp
Ale robiłam betę pięknie rosła usg też az w końcu się pojawiła dzidzia i serduszko :-)
Nie wiedziałam że owulacje miałam pozno:-)
Witam! Ja miałam tak, że poszłam do poszłam lekarza w 6 tygodniu ciąży a na usg był widoczny pęcherzyk ciążowy wielkości 4 tygodniu. Lekarz kazał przyjść za dwa tygodnie i był już zarodek z bijącym serduszkiem. Usg wykazywało już 7 tydzień. Obecnie jestem w 24 tygodniu ciąży i wszystko jest ok. A, że prowadziłam kalendarzyk na ovufriend to widziałeś, że owulacja była tydzień później.
monika121326
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Pomóżcie. Powiedzcie jakie miałyscie wysokości bety w pierwszych tyg ciąży.
Jestem po poronienia ( pół roku) 10 tydz. Puste jajo. Beta wtedy mało przerastalla ale przerastala i tak do 8 tyg.
Teraz sytuacja wygląda tak: miałam stymulacje. Mój cykl trwa 30 dni. Ostatnia miesiączka była 5.11 do owulacji doszło 20.11. Beta 1.12 wynosiła 11, 4.12- 49 a dziś 5.12- 72. Znów mało przerasta.
Miał ktoś z Was tak i było później ok?
Jestem po poronienia ( pół roku) 10 tydz. Puste jajo. Beta wtedy mało przerastalla ale przerastala i tak do 8 tyg.
Teraz sytuacja wygląda tak: miałam stymulacje. Mój cykl trwa 30 dni. Ostatnia miesiączka była 5.11 do owulacji doszło 20.11. Beta 1.12 wynosiła 11, 4.12- 49 a dziś 5.12- 72. Znów mało przerasta.
Miał ktoś z Was tak i było później ok?
reklama
monika121326
Fanka BB :)
Więc Tobie dobrze przyrastalo. Ja się strasznie martwię.