cichanadzieja
Zaciekawiona BB
Witam 2 marca transfer a miesiaczka 20 marca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam 2 marca transfer a miesiaczka 20 marca
Kreski pojawiły się 2 dni przed planowana miesiaczka i po miesiaczce tez nadal jest bladaA te kreski pojawiły się o czasie?
Tu bardziej tak mi się wydaje czy kreski na teście pojawiły się w czasie odczytu czyli zapewne do 5 minut. Bo jeśli kreska pojawiła się nie wiem po 30 minutach to test jest nie ważnyKreski pojawiły się 2 dni przed planowana miesiaczka i po miesiaczce tez nadal jest blada
Dokładnie o to mi chodziło , czy o czasie ten test odczytanyTu bardziej tak mi się wydaje czy kreski na teście pojawiły się w czasie odczytu czyli zapewne do 5 minut. Bo jeśli kreska pojawiła się nie wiem po 30 minutach to test jest nie ważny
A czemu nie robisz bety?Kreski pojawiły się 2 dni przed planowana miesiaczka i po miesiaczce tez nadal jest blada
Kreska pojawią się w 3 minDokładnie o to mi chodziło , czy o czasie ten test odczytany
A nie robiłaś bety po transferze?Kreska pojawią się w 3 min
Mieszkam za granica i leczę się też tu nie wykonują bety i nie dają leków na podtrzymanieA nie robiłaś bety po transferze?
Skoro transfer był 2 marca, a od tego czasu minęły 4 tygodnie, to kreska byłaby gruba - bo jakby nie patrzeć transfer to jakby dzień owulacji + 2 tygodnie -> to wychodzi 6/7tc.Skoro miesiączka była po transferze to raczej w ciąży nie jesteś