reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomoc

Boże dziewczyno trzymaj kciuki ze jak już będziesz chciała mieć to żeby się udało do roku regularnego seksu, bo teraz ludzie mają często problemy. Bo gdyby w ciąże się zachodziło ze skapniętej spermy (trochę rzygam jak to pisze) to nie procedura in vitro i obchodzenie się tak ostrożnie ze sperma w trakcie zabiegów by nie dawalo pieniędzy.
Jak na moje oko Ty w ogóle nie jesteś gotowa na współżycie (w tym pozagenitalne). Jak miałam 16 lat to tez się macałam z chłopakiem i do głowy by mi nie przyszło robić takie afery, a okres spóźniał mi się nawet po 20 dni w tamtym czasie.
No nie jestem gotowa i to była taka ostaynia sytuacja bo później jak mam się zastanawiać czy mozna tak zajsc w ciaze to wolę żyć w spokoju i sie nie przejmować niż stresować ze przez takie coś doszło do zapłodnienia

reklama
A jak zrobię bete 14 dni po to będzie wiarygodna ? Czy muszę poczekać do 20 dni ?
Sposób pytania i pisania już się tu przewijał. Mam wrażenie, że to twoje hobby- zakładanie miliona kont i pytanie ciągle o to samo. Serio...skoncz już bo to się robi żenujące. Robisz z siebie debila i o to ci się udaje.

Sposób pytania i pisania już się tu przewijał. Mam wrażenie, że to twoje hobby- zakładanie miliona kont i pytanie ciągle o to samo. Serio...skoncz już bo to się robi żenujące. Robisz z siebie debila i o to ci się udaje.
Nie pytałam tutaj nigdy , tylko jestem tak zestresowana ze na intrencie pisze że beta 14 dni po Ale lekarze zalecają 21 dni dlatego chcę zapytać, bo ta cała sytuacja mnie przytłoczyła , bo istnieje prawdopodobieństwo w moim przypadku dlatego się boje

Nie pytałam tutaj nigdy , tylko jestem tak zestresowana ze na intrencie pisze że beta 14 dni po Ale lekarze zalecają 21 dni dlatego chcę zapytać, bo ta cała sytuacja mnie przytłoczyła , bo istnieje prawdopodobieństwo w moim przypadku dlatego się boje

Jakie niby prawdopodobieństwo? Ze przez powłoki brzuszne zaszłaś w ciąże?

Ja wiem że ludzie się starają latami i wszytsko , ale są widac też takie sytuacje że chwilą nie uwagi i może się coś stać

reklama