DarkAsterR
Fanka BB :)
Chciałam uzyskać odpowiedź ( i uświadomienie czy jest mozliwosc czy nie ) a nie naśmiewanie sie z mojej osoby
A dlaczego uważasz, ze się nasmiewamy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam uzyskać odpowiedź ( i uświadomienie czy jest mozliwosc czy nie ) a nie naśmiewanie sie z mojej osoby
Pisanie w ironiczny sposób jaki rodzaj majtek i od fazy księżyca??A dlaczego uważasz, ze się nasmiewamy?
Dziękuję z taką odpowiedźA już tak na serio ...
Nie ma żadnych szans na ciążę.
Członek MUSI być w pochwie.
MUSI.
Innej drogi na zajście w ciążę nie ma.
Masz 16 lat.
Myślicie z chłopakiem o zabawach cielesnych, ale żeby wyedukować się w tych sprawach co jak działa to już za duży problem, bo po co.
Jeśli chcesz szukać już informacji o tym jak działa twój organizm, jak działają cykle i jak wygląda cała tematyki ciążowa , to na pewno nie szukaj informacji po forach dla nastolatek.
Wszelkie historie typu : koleżanka mi opowiadała, że słyszała od kogoś kto czytał że gdzieś ... - włóż od razu między zmyślone bajki.
Nie ma ciąży z jakiegokolwiek wytrysku jeśli członek nawet na chwilę nie był w ciele kobiety.
Nie ma ciąży ze spuszczenia się w majtki, na brzuch, w okolice pipki na zewnątrz, na rękę gdzie ta ręka została potem wytarta czy umyta a potem palce zostały włożone do pipki.
Na miliony mialiardów nie musisz brać tabletki PO bo nie było najmniejszej szansy na zajście w ciążę.
Pozdrawiam.
PS gdyby spóźniał ci się okres- może być to wywołane stresem.
Pisanie w ironiczny sposób jaki rodzaj majtek i od fazy księżyca??
a Ty się nie naśmiewasz z osób które latami starają się o dziecko, które co miesiąc bezskutecznie łykają garść leków, wydają tysiące na in vitro. Pisząc, że od spuszczenia się na brzuch możesz być w ciąży? Miałam 16 i w tym wieku już się wie jak w ciążę się zachodzi. Wróć do szkoły na biologię i przestań bawić się w seksPisanie w ironiczny sposób jaki rodzaj majtek i od fazy księżyca??
wtedy przynajmniej młodzież wiedziała co i jakSwoją drogą jak słyszę "petting" to mi się przypominają listy do Bravo. Chyba nie wydrukowali żadnego numeru bez tego słowa.
proponuje przed kolejnymi zbliżeniami jednak doedukowac sie, aby uniknąć takich sytuacji jak ta i abyś nie „wariowala” jak to określiłaś.
Nie wyśmiewam nie zamierzam tylko spytałam bo na forum lekarskim pisze że jeśli sperma dostanie się do dróg rodnych kobiety istnieje jakieś ryzyko ciąży więc dlategoa Ty się nie naśmiewasz z osób które latami starają się o dziecko, które co miesiąc bezskutecznie łykają garść leków, wydają tysiące na in vitro. Pisząc, że od spuszczenia się na brzuch możesz być w ciąży? Miałam 16 i w tym wieku już się wie jak w ciążę się zachodzi. Wróć do szkoły na biologię i przestań bawić się w seks