kaskax25
mama wspaniałej trójki
Witajcie, na naszym forum sierpien 09 udziela sie mama 3- miesięcznej Julianki. Kilka dni temu jej mąż został zamordowany. Zostawił ją ze strasznymi długami (około 400 tys. zł) i dziewczyna korzysta z pomocy mamy. BB nie moze robić zbiórki pieniędzy ( musiałoby mieć zgodę Miniterstwa Finansów), zresztą pewnie i tak zabrałby je komornik. Wydaje mi się, że sensowniejsza byłaby pomoc rzeczowa typu : pampersy, kosmetyki, może jakieś jedzenie :
"Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki, "
Jeżeli możecie rozpropagować informacje na Waszych forach to poproszę. Może jakieś używane ubranka ktos ma do oddania. Może zrobi paczkę żywieniową.
Dane osobowe i adres beda u mnie jak ktos zechce to podam na priva. Ida swieta okazcie troche serca dla Julianki i jej mamy
"Zbiórka na pewno będzie dużą pomocą, na chwilę obecną mam wszystko co trzeba Juliance do 6 mies. i część ciuszków na 6-9 mies. Na pewno będę potrzebowała pampersy, kosmetyki, "
Jeżeli możecie rozpropagować informacje na Waszych forach to poproszę. Może jakieś używane ubranka ktos ma do oddania. Może zrobi paczkę żywieniową.
Dane osobowe i adres beda u mnie jak ktos zechce to podam na priva. Ida swieta okazcie troche serca dla Julianki i jej mamy