reklama
Antiope
Fanka BB :)
A ja myślałam, że Ty już urodziłaś... Śliczne sówki. Mamy taki sam przewijakA do kącika mojej Marysi przyfrunęły dziś sówki... Mam zamiar zamówić imię-'literki, ale póki co żeby nie było smutno wymyśliłam tak...Zobacz załącznik 785071
A ja myślałam, że Ty już urodziłaś... Śliczne sówki. Mamy taki sam przewijak
Córeczka uparta po mamusi- zaparła się i nie chce wyjść
elifit
Moderatorka
Wariatka. Jedna karuzelka wisi a ja myślę o kolejnej Link do: DJECO Ruchoma dekoracja Mobil Karuzelka Drzewo
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Grama80 moge zapytac czy 80 to twoj wiek?...
Jesli chodzi o kacik to chyva lepiej w pierwszych mscach sie sprawdzaja niz pokoje dla malenstw ,doradzcie co robic bo ja 6 msc i niewiem co Robic a to pierwsze malenstwo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli chodzi o kacik to chyva lepiej w pierwszych mscach sie sprawdzaja niz pokoje dla malenstw ,doradzcie co robic bo ja 6 msc i niewiem co Robic a to pierwsze malenstwo
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Chodzi mi czy na poczatku lepszy kacik czy od razu pokoik bo mam znajome ci wstaja i maja od malego pokoik a mam I co maja kacik jak ty dla zosi ,to two je pierwsze dzidzi?
Tak pierwsze. Ja po 6 miesiacu chcialabym juz uczyc zeby moja spala w osobnym pokoiku ale dopiero jak mala bedzie miala rok to uda nam sie przeprowadzic. wszystko zalezy jak ci dziecko spi w nocy. Jesli sie budzi wiecej niz raz to chyba jeszcze kacik lepszy a jak raz albo wcale to probowalabym przyzwyczajac do osobnego pokoju.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
elifit
Moderatorka
Podziel się: