reklama
Olgi89
Fanka BB :)
PiateczkaJa zawsze bylam na nie w kwesti baldachimu nie lubie takich bajerowale u mnie w domu nawet firanek nie ma, to co sie dziwic haha rolety mamy dzien/noc i wystarczaja
cytrusowa85
Fanka BB :)
Co do spania ja spalam od poczatku tylko i wylacznie na brzuchu bez monitora oddechu i zyje nie udusilam sie [emoji14] mama sama mowila, ze kazdy panikowal jak to widzial haha a ja inaczej zasnac nie moglam
Mój synu tez na brzuchu
Mual kolki i tylko na brzuchu spal
elifit
Moderatorka
Moi za dnia też na brzuchu spaliMój synu tez na brzuchu
Mual kolki i tylko na brzuchu spal
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kącik Szymka
Tylko kolory nie wyszly jak trzeba bo tam male okienko mamy i mało światła jest, a przy lampce to właśnie coś nie wyszło. Przescieradelko jest niebieskie a nie fioletowe
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
xXxIzuLQaxXx
To jest fisher price, czekalam na nia wieki, zamowilam w smyku i przyszla po poltora tygodnia :/ ale smyk przepraszal itd itd zaplacilam za nia 158 zl z groszami, jak byla promocja do 40% taniej normalnie w smyku kosztuje 259 zl.. ale da sie znalezc w promocji, empik tez ostatnio ją miał za 150 czy 160 złIza teraz tylko wystarczy czekac na Szymusia..... choc niech sie tez zbytnio nie spieszy (w brzuszku jest fajnie ) Jaka cudna karuzelka, gdzie kupilas? I za ile oczywiscie
Jestem zadowolona bo ma różne melodyjki i dwa tryby głośności jest przyjemna ogólnie z mezem cieszylismy sie jak dzieci [emoji23]
xXxIzuLQaxXx
No wiesz, dopoki lozeczko jest wysoko to sie miesci, pozniej i tak mały bedzie kąpany w wannie dużej, to i wanienke sie wyniesiewanienka od lozeczkiem, jakia pomyslowa oszczednosc miejsca.... nie pomyslalabym
reklama
Zakochana jestem w tym mobilku. On daje taka sliczną poświatę na suficie i ścianach, narazie poluje na jakąś okazyjną możliwość nabycia tego cuda Na olx też niektórzy odsprzedają w dobrym stanie, bo to się zabardzo nie niszczy i te niektóre używki niczym nie dostają od nowekZobacz załącznik 778065
Kącik Szymka
Tylko kolory nie wyszly jak trzeba bo tam male okienko mamy i mało światła jest, a przy lampce to właśnie coś nie wyszło. Przescieradelko jest niebieskie a nie fioletowe
Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: