reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Kliki a masz jakies objawy tego grzyba czy gin ci powiedzial ze masz? Bo mi polozna kazala dzwonic po recepte jak bede miala grzybka tylko dopoki nie swedzi to nie jestem w stanie stwierdzic czy go mam:eek:
Mamamia wspolczuje przejsc mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej:tak:
Pauletta co to za podly humorek?
Dziewuchy wiecie cos o Magdzie i blizniakach,miala miec dzis wizyte i cos sie nie odzywa, byc moze rano przywitamy kolejne maluchy?
Ma ktos wiesci od reniuszka?

reklama
izka za każdym razem brałam jeszcze lactovaginal :( ja po prostu mam chyba idealne srodowsiko dla grzybów hehe.. :(
andzik swędzenie ogólne, pieczenie po stosunku, a teraz tylko miałam małe upławy ale ginekolog po "zajrzeniu" potwierdziła moje obawy (śluz)

jestem padnieta :(

na budowie zgrzyty z panelami, więc nie są jeszcze założone.. dopiero wróciliśmy z eMkiem, on oczywiście w złym humorze ze musieliśmy jechać tyle zeszło (ręce opadają......) a mnie wszystko boli :(

jutro tez dzien w biegu, rano emka do pracy odwoze, potem na chwile do domu sie ubrać i umyć, następnie do slusarza dorobić rurę od duszy orysznica (eMek taki wysoki ze prysznic miałby na równi z twarzą :/) potem do siostry zając sie siostrzenc i przejrzeć ciuszki, potem na budowę a potem chyba do łóżka odespac..

ale dzisiaj doszła do mnie budka i pokrowiec siedziska na spacerowke i wygladaja jak nowki sztuki..!!!!! :happy::happy: teraz jeszcze wozek i bedzie cacy :tak:

myślami jestem cały czas z Reniuszkiem i Maksiem, więc sorry girls ale nie odpisze każdej z osobna :*
Spijcie spokojnie..!

witajcie porannie!
Sa jakies wiesci od Reniuszka? Ma z nia ktos kontakt?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i potrzebujace :-)

kiki ja dzis wieczorem mam wziac ostatnia globulke antybiotyku na grzyba, juz po 3 tabletkach bylo dobrze, tyle ze wiadomo-trzeba brac do konca zawsze, mi gin nie powiedzial nic takiego ze moga byc przez to problemy w pologu, na wszelki wypadek mam jeszcze mozliwosc pozyczenia od mamy clotrimazolum jakby mnie nagle zlapalo po raz drugi, bedzie dobrze, raz dwa sie wyleczysz:)
mamamija ehh masz pecha z ta corcią, ale chyba masz meza i jakas rodzine jeszcze pod bokiem, niech Cie odciaza troche, w koncu juz na samym rozwiazaniu jestes, ale juz niedlugo odpoczniesz, chyba ze u Was tez daja dziecko od razu po porodzie to zajmowania sie...
wczoraj mialam takie skurcze ze darlam sie jak opetana i jak stwierdzilam ze to chyba juz sie porod zaczal to skurcze ustapily, chociaz z kazdym dniem ich coraz wiecej, ehh zeby nie bylo tak ze jednak urodze po terminie albo mi cesarke zrobia z braku akcji porodowej:-D

Dzień dobry:)

Ciekawe jak tam reniuszek i maksymilianek...mam nadzieję, że wszystko OK i że już są razem:-)
A tak poza tym od rana śliczna pogoda dzisiaj za oknem (chociaż jeszcze przed chwilą była mgła), także mam nadzieję, że ostatnia partia ubranek wyschnie ładnie i zacznę akcję prasowanie:no:
Zaraz lecę na pocztę, bo wczoraj chyba przyszły naklejki, ale listonosz chodził, jak siedziałam w szlafroku, więc teraz mnie czeka z pół godzinki w kolejce:confused: a potem do sklepu, bo biednemu kittenowi skończyła się karma i zapomnieliśmy kupić:zawstydzona/y: może jeszcze wytrzyma godzinkę :-D
sonisia - nie szalej tak:no: miałaś odpoczywać:tak:
kliki - współczuję grzybka; mam nadzieję, że uda Ci się szybko pozbyć tego świństwa...

Buziaki i miłego dnia wszystkim brzuszkom :-D

mama_mia dobrze, ze juz w domku! Wracajcie szybko obie do formy!

darucha jacy Wy dzielni jestescie :)

Lene udało się coś zdziałać z zębem?

ziewaczka pewnie teraz Twoja kolej :)

bunny jak miło, ze sie odezwałaś! Tobie czas tez tak szybko zleci jak i nam i razem bedziemy cieszyc sie skarbami naszymi :)))

poranna dawno Cie nie było, ale widać lepszy sajgon masz. Obyś ogarneła wszystko :)

sonisia miałaś się oszczędzac! Szybko pozałatwaij sprawy i kładz sie do wyrka z nogami w górze :)

kiki zdazysz sie pozbyć tego paskudztwa! Dasz rade!

Dzisiaj spałam az do 6.40 :szok: wow! Pare planów na dzień, ale postaram sie mało intensywnie.

Co jest z magda??? Mma nadzieje, ze wszytsko ok!

cześć brzuszki,

ja zaraz wszamie sniadanko i będę realizować plan dnia :)

ale za oknem z 13 st, słońce jak latem więc jest tak pęknie, ze chce sie żyć.....! :):):):):):)
niesamowite jak ta pogoda wpływa na nastrój :happy:

Karina a jednak u nas pogoda nie na zmianę :D

Witajcie,

M od wczoraj działa na mnie jak płachta na byka.. grrr.. dobrze , ze jest w pracy.
Pomidorówka powoli dochodzi więc obiadek z głowy. Planuję dziś trochę posprzątać , bo na grzejnikach kocie futro zaległo a dawno tam nie zaglądałam.
Dobrze , że słońce świeci to mały na dworze się wyszaleje
yes2.gif

reklama
witajcie.

Ciekawe co tam u reniuszka? Ma może któraś jakieś wiadomości? Jako pierworódka to w sumie mogła jeszcze nie urodzić jak rodzi sn.

A ja wyjęłam wczoraj torbę w którą się spakuje i muszę ją uprać dzisiaj.
Przejrzałam reczy dla synka i się okazało że mam bardzo mało śpiochów 3 czy 4 pary to chyba za mało;/ i muszę się wybrać na miasto żeby kupić;/

Może w końcu jutro spakuje torbe:)

Do góry