reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hey kochane !
melduje sie, ze zyje, w calym kawalku z Maksymiliankiem w srodku.
czasem przegladne co tam sobie popisujecie, ale w ramach orientacyjnych. czynnie zaangazowalam sie w procesy postepujace z nauka hahaha! i tu sie odezwaly moje ambicje, bo chce miec wszystko najlepiej zrobione hehe ...
wlasnie skonczylam robic dwa quizy z tekstow na el - 100% kazdy - oby na kolokwium tak mi ladnie poszlo...
jutro kolejny dzien zajec, papierow czytania . no ale coz - jedziemy z tym koksem :D!
pewnie dopiero za tydzien wdroze sie z powrotem w forum, bo jak na razie pelna kondensacja / full koncentracja na ksiazkach, materialach i tym dziadowskim el :D
buziaki mocne dla Was i Waszych pocieszek :) Maksymilianek macha i tuli :*- tak go czuc ( ostatnio nie daje mi pospac hehehe)

reklama
martolinka fajnie sie nacieszyć śniegiem jak sie ma z kim..! udało sie balawana ulepic? :)

kurtka nie kupiona, spodnie na których mi tak zależy tez nie moge znaleźć w żadnym hm, w ogole znowu miałam spadek nastroju bo nic mi sie nie podoba albo wyglądam jak waleń :/
więc zakupy nie udane :D

ale jak murka towarzysko spelniona, byłam na chwile w pracy doglądać obiadu weselnego a potem u przyjaciółki i z nią na chwile na te nieszczesne zakupy.

lene reniuszek jest teraz skupiona na nauce i nie odwiedza bb (wie jaki to rozpraszacz i łodziej czasu :D

murka a jakie zakupy? spożywcze czy jakieś łowy..?
ja przez wasze gadki tez sie zestresowanem ze nic kompletnie nie mam przygotowane dla małego ani dla mnie, w ogole nie wiem co do torby do szpitala trzeba spakować :D i chyba nawet takiej małej torby nie mam ;)
ani kosmetyczki bez dziury :p hehe!
jak nic trzeba będzie duże zaległości w sklepach odrobić :tak:

ale teraz to trudno mi sie ogarnąć jak nie mam swojego miejsca, bo za kilka tygodni będziemy sie wyprowadzać i nie chce mi sie ani nic kupować ani porządkować, bo nie mam po prostu miejsca ani chęci ..
achh jak juz bym chciała byz na swoim :(

my z eMkiem obejrzeliśmy film i dopiero w łóżku jesteśmy :szok: on juz pochrapuje a jak zwykle na bb :p

jutro eMek jedzie pomoc z przeprowadzce rodzicow moich, a ja chce zrobic notatki i odrobić zaległości z dziś :)

mam nadzieje ze spicie spokojnie..!
moj Mały chyba ćwiczy skoki na trampolinie, która jest moj pęcherz ;D

noo reniuszek widzę ze ładnie sobie we dwie po nocy ty buszujemy..!

malsymilianek tez taki aktywny jak moj teraz..?
bruno ma chyba jakaś treningowa sesje od 00 do 2 i mi spać nie daje :p

buziaki kochanie dla Ciebie i dla Maksymilianka od kolegi z Bb..!

powodzenia na kolowkiach i zalczeniach :* (sobie życzę tego samego ;)

oh to juz niesamowicie rzadko spotykany przypadek, zeby spotkac sie o tak nietypowej porze :)
to bruno z maksymiliankiem maja te same godziny aktywnosci nocnej :p wlasnie probowalam zasnac po tych rewolucjach z czytaniem, ale od srodka ktos mnie szturcha i nie da rady !
usciski dla bruna od nas :)
i pomyslnosci na sesji :D :*

Michalis-oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie a sytuacja jet trudna ale gdybym byla na Twim miejscu to rodzilabym w Warszawie-w duzym osrodku masz szanse na lepszy sprzet w razie problemow, a szanse ze urodzisz w 2 godziny w sumie male. A tak apropos jak dlugo trwal Twoj pierwszy porod?
Lene-Reniuszek chyba zakuwa do sesji, tak przynajmniej wczesniej dawala znac wiec chyba dlatego jej chwilowo nie ma.
Murka-wlasnie dlatego jakos sie nie dogaduje z ksiezmi... :( mam wrazenie ze kosciol coraz bardziej odrywa sie od rzeczywistosci dzisiejszych czasow. Z jednej strony glosi milosc do blizniego a z drugiej wyzwiska typu "pedalstwo"...

U mnie dobrze, mezus wrocil caly ale zakatarzony. Juz dzisiaj poszalelismy na malych zakupach, kupilismy boosterek do samochodu dla Alusi, bo juz z fotelika wyrasta. Z ciuszkami maz mnie ograniczal, stwierdzil ze chyba mamy za duzo :no::-D no wiec na ciuchowe zakupy go wiecej nie zabieram :-p Zjedlismy w hinduskiej knajpce nawet nie bylo zbyt ostre. Pogoda paskudna, pochmurno i ciemno, caly dzien mam wlaczone swiatla.

izka ale ja jestem :D hahaha nietypowo o tej godzinie chcialam napisac "co mniej wiecej" i natknelam sie na towarzystwo :D o tak milo !
u mnie za oknem sypie snieg - piekna zima ogladam do tego maly skacze w brzuchu i juz nie chce mi sie spac :-D

hehe, no wlasnie zauwazylam ze moj wpis do Lene juz jest nieaktualny :D
Co wy robicie o takiej porze!!! spac ciezarowki :-) Jeszcze bedziecie sleczec po nocach :-)
Moj P mial jet laga wczoraj i zasnal o 19 a potem mnie obudzil o 5 rano-myslalam ze go wysle spowrotem do tego Izraela :-D ja mam ostatnio takiego spiocha ze najchetniej to bym spala po 10 godzin dziennie.

izka01 Zazdroszczę! Ja od blisko 3 tygodni nie mogę spać praktycznie wcale. Siedzę przez to do późna a jak już uda mi się zasnąć śpię 2-3 h :-(

reklama
iza to chyba magia naszej uczelni haha, albo juz przedwczesny trening nieprzespanych nocy
a Twojemu mezowi nie zazdroszcze - znam ten bol :D

ale juz bez zartow - ide spac - za 4 godz mam pobudke i na uczelnie : ))))

milego :D iza dnia chyba jeszcze ??:*

Do góry