reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie !!!
u WAs tez taka ładna pogoda?:tak:zimno zimno ale slonce jest:-D:-Dwybieram sie do sklepu ina spacerek. Naszła mnie chec na sałatke afi:tak:
spotkanie 3miejskich dziewczyn trąba bedzie jakos dograc jak sie wszytko u nas uspokoi.
3majcie sie dziewczynki i maluszki!
Czyli kiedy?:-p

Witajcie dziewczynki :) sonisia agata89 skoro my z gdyni to może jakieś spotkanko jak będzie chwilka :)
ja tez nie mam daleko:laugh2:

reklama
witajcie! jeśli chodzi o suknię ślubną to ja miałam rękawy 3/4 z koronki i na to takie futerkowe bolerko wypożyczone ale mój ślub był w lutym 2003 więc lata świetlne temu:-D a co do diet to przed ślubem siostry w 2 tyg schudłam 7 kg na diecie z pani domu jajkowej tj.jaja warzywa i trochę owoców ale po weselu wszystko ekspresowo wróciło:-D a dzisiaj mam nerwa:wściekła/y: jak wam wczoraj pisałam bardzo się cieszyłam że teście gdzieś wybyli-ale myślałam że za parę godzin wrócą a ich nie ma nadal:wściekła/y: nawet nie powiedzieli gdzie jadą ani kiedy będą- i to są odpowiedzialni ludzie????:no:

ziewaczka augustynka ale fajnie ze bedziecie sobie to wszystko przezywacie.. aż wam zazdroszcze!!!
ja miałam slub 4 maja, który okazał sie najzimniejszym dniem roku jak dla nas (5 st, nocą przymrozek, deszcz przy wejściu do kosciola itp) wiec dzien przed ślubem wyporzyczylam takie bokerko z futerka z długim rekawem i zapinana na broszke, ale zagryzlam zeby i do kosciola weszlam bez niego, a swiadkowa była w pobliżu z bolerkiem gdybym zamarzla ;) ale mi zależało na zdjęciach, wiec w samochodzie miałam kubek termiczny z gorąca herbata zeby pozniej odtajec.
ale takie emocje miałam ze w sumie nic nie było mi potrzebne :)

dzieki za komplementy, ja dużo inspiracji szukałam w necie. ciesze sie jakby Wam sie cos przydało.

co do spotkania to bardzo chętnie, ale szczerze nie mam czasu spotkac sie z przyjaciółkami mieszkajacymi na sąsiednich ulicach, bo każdy dzien spędzam biegajac po sklepach (teraz podejmowanie decyzji zajmuje mi 10 x wiecej czasu..)
wiec jak juz wszytko zgromadze i zwioze na budowę to z miła chęcią..!!!!!!!! :)

dobra, musze sie skupić na warsztatach (jestem na uczelni :p)

witam

jestem dziś bez weny i nastroju, pogoda do bani, głowa mnie znowu boli, dobrze że Mateusz w miarę grzeczny

Ziewaczka Augustynka
zazdroszczę Wam że ślub macie przed sobą,
dla mnie było to piękny dzień i szkoda ze tylko raz się to zdarza(drugiego nie planuję;-) ) ja brałam ślub w kwietniu i się martwiłam jaka będzie pogoda bo za nic nie chciałam bolerka na szczęście pogoda dopisała i było bardzo ciepło

obiad już zrobiłam więc teraz mogę się spokojnie leniuchować:-p

Witajcie :-)
Ninka drzemie ,bo się namachała na basenie ,bo pojechałyśmy z koleżanką i jej córeczką (10miesięcy) do aqua parku :-) a ta pogoda mnie wkurza, raz leje, potem wychodzi słońce i znów ulewa... i jak tu gdzieś spokojnie wyjść :wściekła/y:
Jeśli chodzi o spotkanie to jestem jak najbardziej za :tak: tylko proszę wybrać taki weekend (jeśli to będzie miał być weekend) żebym nie miała zajęć na uczelni :-p
A tak przy okazji to nasza galeria ślubna: może też się Wam coś spodoba Studio Fotograficzne BIZNESFOTO – Fotografia Reklamowa – Fotograf Dariusz Śliwiński | Sesje zdjęciowe: Gdynia, Gdańsk, Sopot, Trójmiasto (hasło to: ślub) A przy okazji poznacie naszą rodzinkę ;-) I faktycznie jakieś bolerko albo futerko by się przydało, my cywilny mieliśmy w kwietniu ale na szczęście było w miarę ciepło, a teraz w lipcu jakoś wytwałam chociaż pogoda nie rozpieszczala :no:
A i zaczyna mi się pokazywać niezły brzuszek, już nie wygląda jakbym się najadła :-D poczekam jeszcze z 2 tyg i wstawie fotke na odpowiedni wątek.

agata piękna panna młoda piękne zdjęcia !!!! :) a ja mam pytanie czy wesela przypadkiem nie mieliście w maciejce? :) Bo tak się składa że my byliśmy tak na weselu tydzień wcześniej 16.07 :)

reklama
robaczek - pogoda demotywuje. ja szczególnie kocham zacinajacy desz który wpada pod parasol :/ do tego zepsuło mi sie ogrzewanie w samochodzie, szyby mam zaparowane a nawiew jest lodowaty...

vilmaq studiuje psychologię na swps'ie na IV roku :)

martolinka agata_89 mozemy sie umówić na weekend, dopasujemy taki który nam wszystkim bedzie pasował :)
agata a jak masz zdjazdy w październiku? co tydzien, co dwa?
zdjecia super, sami zastanawialiśmy sie nad maciejka gdy moj tata po zdjęciach pustej cegielni (byl wtedy za granica) powiedział ze w tej stodole wesela nie bedzie :p choc wszyscy zakochalismy sie w niej gdy tam pojechalismy, ale musiałam rozważyć wszystko na nowo :)

Do góry