reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ja muszę leżeć, brać luteinę, biorę też nospę, bo mi pomaga na ból brzucha. Teraz będę miała w niedzielę kolejne usg a w poniedziałek betę.

Przypomniałyście mi, że parę dni temu na jajniku miałam jakąś torbielkę, muszę o to zapytać panią dr.

Margot przykro mi :(

Dziewczyny, nie załamujcie się, że niektóre z nas straciły swoje maleństwa, to nie znaczy, że z Wami będzie tak samo. Zobaczcie na listę ciężarówek, jest nas chyba tutaj z 50 kwietniówek, więc niestety, to drastyczne, ale to normalne , że na 50 ciąż kilka się nie utrzymało, głupia, selekcja :(

Margot- tulam Cie

o rety dziewczyny, jak ja sie tragicznie czuje, zobaczcie wchodze w 12 tydzien a ja nadal mam masakre, pikus te mdlosci wieczorne ale ten bol żoładka! Nie wiem czemu on mnie tak meczy, rozrywa mnie na pol, chwyta zazwyczaj na wieczor, w nocy tragedia a pozniej jeszcze trzyma przez kilka dni i tak w kolko:-(jutro mam wizyte to moze cos mi gin poradzi bo te specyfiki z apteki, mleko, migdaly itd nie pomagaja nic a nic

Przez to wszystko ta ciaza wogole mnie nie cieszy:-( schudlam kilogram z wagi wyjsciowej:-(

Mycha79 ja tez małą torbiel na jajniku, co prawda tylko 2 cm., ale jednak jest.
Lekarz wytłumaczył mi to tak, że jest to dosyć częsta przypadłość w ciąży.
Ta torbiel podobno powstaje z cialka żółtego, które wydziela progesteron-normalnie ciałko powinno się wchłonąć, ale czasami robi się z niej właśnie torbiel -mam nadzieję ,że nic nie pogmatwałam i dobrze napisałam.Lekarz mówił, że torbiel trzeba obserwowac, ale powinna sama zniknąć.Dodatkowo mam raz na jakis czas plamienia i niewielkiego krwiaka:-(.Też biorę Luteinę i Nospę, no i mam się oszczędzać.
Jestem dobrej myśli, bo przy poprzedniej ciąży też plamiłam, a urodziłam zdrową córeczkę.

Hej dziewczyny witam po dlugiej przerwie sorki ze tak dlugo sie nie odzywalam ale jakos nie mialam glowy. Nie bylo mie kilka dni a tu tyle sie dzialo, witam wszystkie nowe brzuchatki:-) i przykro mi z powodu tych ktore nas opuscily:-(. Troche mi zajelo nadrobienie wiec teaz juz bede sie starala byc na biezaco. Pozdawiam

ps. mam pytanie czy na wzdecia moge brac espumisan?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny,

chwile mnie nie było i na dzien dobry taka smutna wiadomosc!
Margot tak mi przykro..!!!!!

echh, ja nie mam juz siły na te kafelki, brak kasy na remont i ciagle kłody pod nogi.. a myślałam ze bejbis rozwiąże e magiczny sposób wszystkie nie pozalatwiane sprawy, a sytuacja jest coraz bardziej clomplicated :(

kto wymyslil głupie pieniadze??? grrr.. ryczec mi sie chce i jeszcze takie smutki na nb :(

reklama
Do góry