martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
wpadam sie zameldowac ;-)zycze Wam miłego dnia bez mdłosci ;-)zdrówka dla chorowitków!!
wpadam sie zameldowac ;-)zycze Wam miłego dnia bez mdłosci ;-)zdrówka dla chorowitków!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dzisiaj? mam nadzieję, że lepiej.Jeju przejadłam się,mam rozwolnienie............
grrr, napisałam pol strony juz wszystkiego do Was ale przez ta głupia komórkę (bo zwykle nie moge sie zmibilizowac zeby napisac x kompa z drugiego pokoju..) znowu mi sie skasowalo wszystko i juz oczy mi lecą, wiec spytał sie Was tylko drogie mamusie o jedno:
22.09 mam druga wizytę UsG, bedzie to 10 tydzien i zastanawiam sie, czy w tym terminie robi sie juz badanie przez brzuszek, czy jeszcze dopochwowo..????? bo nie wiem czy mam brać mojego M na badanie![]()
pozdrawiam Was wszystkie i Wasze Fasolki !
Witam dziewczynki
Mnie teraz będzie mniej bo mój S ma mini urlop i do niedzieli będę wpadała do was ale troszkę mniej niż zwykle.
Wszystkim chorym dużo zdrówka:-)