reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Dziewczyny majace juz starsze dzieci - ja Was normalnie podziwiam! No chyba, ze czujecie sie odrobine lepiej niz ja...

Tak mi sie wymiotowac chce, a tylko mnie muli. Juz nie wiem czy mam prowokowac, czy jak.
Do tego jeszcze zapchany nos. Wypilam cieple mleko z miodem i chyba zaraz z klopem sie poprzytulam.

A mam pytanie. Czy jak idziecie na usg to macie pelny pecherz? Wlasnie wyczytalam, ze kazali mi wypic ok litr plynow na 1,5 godziny przed badaniem, z tym, ze bylo to zaplanowane usg jajnika, a teraz przy okazji ciazy. No przeciez ja sikam jak najeta! Zleje sie w tym samochodzie zanim dojade do szpitala.

Zmykam zaraz spac.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!! i mniejszych dolegliwosci ciazowych

reklama
aga_cina tez słyszałam, ze pecherz powinnien być pełny, bo lepiej widac czy cos takiego. ALe nie jestem pewna. Wsółczuje dolegliwości... Mniej delikatnie meczyły (oprocz porannnego wystepu na ropoczeciu roku szkolnego), a teraz zjadłam dwa cheesburgery z McDonalda i juz mi lepiej ;-)

Augustynka, to ja takie zawroty glowy jak Ty zaliczylam dzis w kuchni 2 razy. I pewnie na bedac na Twoim miejscu tez bym sie poplakala.
A od poniedzialku mam college od 9 do 4.30, nie wiem jak dam rade. Juz nie pamietam kiedy mi mdlosci przeszly w poprzedniej ciazy. Teraz koncze 7, wiec z 6 pewnie mnie potrzyma jeszcze.

augustynka a jadłaś coś, czy na pusty tak cię wzięło? Miej zawsze coś do przegryzienia i raczej sama nigdzie się nie wybieraj...
agacina ja zawsze byłam wysikana, zresztą u nas pęcherz co 20 minut pełny :-p
dobranocki!

augustynka a jadłaś coś, czy na pusty tak cię wzięło? Miej zawsze coś do przegryzienia i raczej sama nigdzie się nie wybieraj...
agacina ja zawsze byłam wysikana, zresztą u nas pęcherz co 20 minut pełny :-p
dobranocki!

Nie jadłam, bo nie mogłam, poza tym nie miałam czasu na zmuszanie sie... Wiem - głupota...

dziewczyny, co za piękny dzien!!

byłam wczoraj u gina i pierwszy raz widziałam moja kruszynke, ma juz 8 mm i pięknie bijace serduszko =,) dopiero teraz odetchnelam z ulga i poczułam sie w 100% kwietniowka 2012 !

wczoraj okazało sie nagle, ze musimy z moim M pilnie wyjechać do Niemiec zalatwic jedna sprawę związana z mieszkaniem i potrwa to ok tygodnia, także na ten czas niestety musze sie z wami pożegnać bo nie bede miała internetu :(

niezapomnijcie o mnie tworzac wątek zamknięty ! :)

agata89 i wszytkie czekające na wizytę mamusie - mam nadzieje ze wszystkie bedaiecie zadowolone ze swoich ginow i małych bijacych serduszek!
do zobaczenia! :)

Helloł ;)

Jejuu juz piatek jak ten czas leci. Koncze juz powoli 8 tydzien :szok: :)
Dzisiaj mam dzien SPA przed przygotowaniami do siostry wesela... Wczoraj tipsiki zrobiłam (hyhyhy), teraz na 9 rano jade na brwi, pozniej pedicure i o 15 włosy. W miedzy czasie musze kupic jakąs torebkę i płąskie buty na przebranie....
Duzo ogolnie przyjemnosci, ale tez duzo pracy.
Lece Kochane sie ogarniać, a Wam zycze miłego dnia. Postaram sie odezwac wieczorkiem, a jak nie to jakos w niedziele.

Trzymam kciuki za dziewczyny, które maja dzisiaj wizyte!

reklama
Dzien dobry :)))))))))))))

augustynka -ja tez wczoraj wieczorem MC jadłam :) tego nowego jakiegos hamburgera. Nawet nawet w samku ale pozniej było mi nie dobrze ;(
za duzo było w nim cebuli :(

A ja sie z wami żegnam na tydzien! Wakacje czekają ;):cool2:
Trzymajcie się! :happy2:

Do góry