reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie , wchodze dzis w 11 tc;-) II trymestr to od 13 chyba się zaczyna prawda?
U nas słoneczko , zrobiłam zapiekanke i zaraz ruszamy z młodym po zakupy. M ma jutro urodziny to zrobie jakis dobry tort;-)

vilmaq mam nadzieje , ze to zart :-D

reklama
Witam:-)

Dzieciaki porozwożone , a humorek na szczęście mam mam lepszy niż wczoraj. Widocznie tak miało być, może coś złego miałoby nas spotkać w tym domu;-)

martolinka ja o mało nie zwymiotowałam- czytając to:eek: Dobrze, że przed sniadaniem jestem;-), ale bąk w twarz kotu- bezcenne:-D

O 11 mam odebrać wyniki badań i mam duszę na ramieniu w związku z badaniem na markery nowotworowe.Na wizytę w zależności od wyników pójdę dziś, lub w czwartek. Mój gin.przyjmuje bez rejestracji, ale za to trzeba się wyczekać w mega długiej kolejce:baffled:

robaczek, justynaj jak tam Wasze dzieciaczki? Zdrowiutkie już?

Jak ja właśnie doceniłam swojego faceta :-D

Witam Brzuchatki.

Anussia ja bardzo się cieszę, że maluszek ma takie a nie inne zachcianki, ale szczerze mówiąc inaczej wyobrażałam sobie ciążę, ale ... może z drugim dzieckiem będzie wręcz przeciwnie.

Stokrotta znajdziesz lepszy, większy i tańszy dom. A baba teraz jak chciwa, to może mieć teraz problemy. Np. ludzie którzy chcą kupić dom jeszcze nie mają kredytu i czekają na opinię banku. Różnie w życiu się układa.

Któraś z dziewczyn pisała o spodniach. Na Allegro można kupić ciążówki, moim zdaniem bardzo ładne, do 50 zł. A co do sukienki na ślub: SUKIENKA CIĄŻOWA........L.... KIARA (1818469634) - Aukcje internetowe Allegro. Jest w czym przebierać ;-)

Laski zatwierdził mi prace!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli sie uda mi wszystko wydrukowac , zorganizować to w piatek mam obrone!!!! teraz mysle jak to zrobić!!!!

Witam laseczki:-)
martolinka :-D:-D:-D:-D, gratulacje słońce juz trzymam kciukasy &&&&&&&&
stokrotta oj chciwość ludzka nie zna granic:wściekła/y: na pewno znajdziecie dużo fajniejszy dom zobaczysz

My dopiero wstałyśmy, jak miło się wyspać aż człowiek ma więcej energii

Któraś z dziewczyn pisała o spodniach. Na Allegro można kupić ciążówki, moim zdaniem bardzo ładne, do 50 zł. A co do sukienki na ślub: SUKIENKA CIĄŻOWA........L.... KIARA (1818469634) - Aukcje internetowe Allegro. Jest w czym przebierać ;-)
A to prawda bo ja w piątek zamówiłam spodnie jedne za 15zł a drugie takie zwykłe za 12.Przesyłka przyszła wczoraj ale nie mogłam jej odebrać bo mnie nie było a jutro odbiorę jak będe w mieście.Na zdjęciu wyglądały na stan bdb choć oczywiście używane.U nas w lumpeksie nic nie znalazłam a odwiedziłam ich 5.

Martolinka -gratulacje trzymam kciuki za obronę:tak:
Stokrotta -rzeczywiście wredne babsko, umowa przedwstępna to dobry pomysł-jak sprzedawaliśmy mieszkanie, to klienci kiedy się zdecydowali, przybiegli w ciągu godziny z zaliczką i umową przedwstępną i zupełnie mnie to nie dziwiło- i oni i my mogliśmy być pewni na czym stoimy. Nie martw się, na pewno znajdziesz jeszcze lepszy dom, teraz popyt spadł, więc sprzedających dużo i skłonni do obniżania ceny. Głowa do góry:-)
U mnie niezbyt ciekawie. Ból żołądka, który zwaliłam na winogrona, to chyba jednak coś innego-całą noc nie spałam. Jak siedziałam,albo chodziłam to było ok, ale jak tylko próbowałam się położyć momentalnie chwytał mnie okropny skurcz żołądka, jak do jutra nie przejdzie, chyba nie obędzie się bez lekarza

Witajcie
martolinka- gratulacje! i teraz będziemy trzymać kciuki za obronę :tak:
paulusia- oj miło by było się wyspać, ale mi to póki co nie jest dane, były może 3-4 fajne nocki , a teraz od czwartku katarek i znów zarwane nocki... :-(
stokrotta- daj znać jak wyniki, ale na pewno wszystko będzie ok!
Ja byłam dziś robić badania i odbiór jutro po 12, ale sądze, że będzie ok;-) a teraz obiadam się winogronami i uciekam zobaczyć co na innych wątkach :-)

reklama
Witam, wczoraj miałam wizyte. Wszystko jest w porządku serduszko bije;)
Dostałam 5zdjęć 4d dzidziuś ma 3cm a na zdjęciach wszystlko takie widoczne. Łezka się zakręciła w oku.
Moje drogie mam pytanie... Ponieważ to moje pierwsze dziecko jestem ciekawa czy na poród można się jakoś psychicznie przygotowac na ten ból?
Tłumaczę sobie, że tyle kobiet już urodziło i dało rade to ja też dam ale się boję.

Do góry