reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
czesc dziewczyny :)
ja nadal w szpitalu. melduje, zebyscie o mnie nie zapomnialy ;) nadal w dwupaku i tak ma zostac do konca :) w poniedzialek mam usg i wtedy sie wszystko wyjasni. bardzo chcialabym juz wyjsc do domu bo tesknie za moja coreczka. M. wreszcie zalatwil net, wiec postarm sie byc na biezaco, ale nie moge przesadzac z laptopem, bo ciezko trzymac go na lezaco na kolanach i pilnowac zeby nie uciskal na brzuch...

trzymajcie się mamusie! mam nadzieje, ze wasze ciaze przebiegaja spokojnie, a maluszki rosną zdrowo :)

Czesc Afiljacja!!! Dobrze slyszec od Ciebie:-)Trzymam kciuki za usg:-)i oby czas szybko lecial Tobie

A u mnie sie moja dziewczynka przeziebila bo ja bylam w pracy a ona chodzila rano w pizamie a nie bylo w domu za cieplo. ja nie wytrzymuje z kolei jak jest za cieplo zreszta moj corcia to tez mors. ale chyba przesadzila
teraz musze sie pilnowac, zeby sie nie zarazic. dostala witaminy i lezy pod koldra:eek:

Afiliacja współczuję bardzo rozłąki z córcią. Moja Emilka jest w podobnym wieku i nie wyobrażam sobie dluższego rozstania z nią. Życzę Ci dużo siły i aby na USG wszystko wyszło w porządku.

justynaj nie kupiłam spodni:no: Byłam w H&M, ale nic fajnego nie było. Jutro wybiorę się do C&A, tam też mają sporo ciążowych ciuszków.Dużo zdrówka dla córeczki życzę, oby witaminki pomogły.

Kurcze, najstarsza córcia poparzyła sobie nogę herbatą 2 dni temu, oparzenie jest tylko powierzchowne - nie jest na szczęście głębokie, ale teściowa pod moją nieobecność "mądrze" doradziła Izabelci, żeby przebiła bąbelek, który się utworzył,:crazy:
a córcia oczywiście jej posluchala i teraz mam stracha, żeby blizny nie było.

Dobrej nocki wszystkim mamusiom i Fasoleczkom:-)

ojej dziewczyny

marcia, mycha - przykro mi..! ale póki mozna to nie wolno tracić nadziei.
moja siosta poronila pierwszego dzidziusia, a teraz ma juz 3 slicznych i zdrowych chłopców !

widzialam temat miasto vs wieś, ja bez miasta jak bez powietrza. kocham ten smog, i to, ze jak sie nim nim zmecze to moge pojechac nad morze posłuchać fal i wrócić na swoje miejsce ;) kocham moje miasto!

a najlepiej wypoczywam u babci, w małym miasteczku w górach Niemiec, gdzie wszystko zastyga, wylaczam telefon, ale po 14 dniach pakuje juz walizki lub jade polazic po sklepach..

teraz jest dwa razy musze pomyśleć zanim cos kupie (remont, dzidzius) ale tak mi nie wygodnie w starych spodniach bo wydaje mi sie ze mam jakis ekstremalnie duzy brzuszek (a to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem co to na znaczyć ze sie nie mieszcze w stare spodnie :(
i myślałam o ciazowkowych spodniach, ale w h&m to 150 zł! echh...

mycha tak mi przykro ... afi bądz dzielna:tak: stokrotta blizna raczej nie zostanie jeśli faktycznie oparzenie nie było duże a ja za dziecka oparzyłam się gorącym kakao i rajstopy aż mi się przykleiły i mam taką ciemniejszą plamę ale trzeba się dobrze przyjrzeć aby ją znaleść;-) alexis 400zł za kurtkę? nigdy w życiu :szok:!!! sonisia porządne spodnie ciążowe nie są tanie...ale ja kupiłam właśnie z h&m w szmateksie za 25zł i są w idealnym stanie:-) a mi dziś stuknął 12 tydzień :-) i od kilku dni mdłości jakieś słabsze:-) oby już nie wróciły!!!

hej laski
mnie od wczoraj głowa tak napierdziela jak nigdy:( zawsze po nocy przechodziło, teraz jak sie w nocy przebudzałam to dalej bolała. jak leże i nia nie ruszam, da sie wytrzymać, ale jak wstanę, lub sie porusze to masakra:( mega mi pulsuje. nie chce brać żadnych leków, więc sie męczę:(
miłej niedzieli

robaczek ja właśnie dla tej trawki i kontaktu dzieci z naturą chcę się przeprowadzić i obowiązkowo tak jak u Ciebie musi być plac zabaw z piaskownicą obok domu:tak: a ,że dzieci się pobrudzą... no cóż od czego są pralki;-)

Wydawało się już, że najmłodsza wyzdrowiała, a tu katar od nowa, na dodatek kaszelek mały się pojawil:-( Nie wiem, czy obędzie się bez lekarza...
kiedyś przeczytałam fajne hasło że dzieci się dzielą na czyste i szczęśliwe, i coś w tym jest;-)
zdrówka dla córeczki, mój też kaszle kilka dni i się zastanawiam czy nie wybrać się do lekarza skoro samodzielnie leczenie nie pomogło jeszcze
Afi
trzymam kciuki za szybki powrót do domku
ja się strasznie boję teraz spzitala bo nie wiem jak byśmy przeżyli z synkiem takie rozstanie, ale na szczęście jest ok i mam nadzieję że tak zostanie
Justyna
zdrówka dla córeczki
Sonisia
poszukaj na allegro, na pewno kupisz tańsze spodnie ciążowe:tak:

reklama
Hej laseczki:-)
Ja nadal chora:(:(:(
Afi współczuję pobytu w szpitalu ale dzidzi najważniejsze:tak:Trzymam kciuki za usg żebyś mogła szybciutko do domku wrócić bo córunia pewnie bardzo tęskni
Justyna dużo zdrówka dla córeczki
Sonisia no niestety spodnie ciążowe są dość drogie, dlatego ja zamawiałam na allegro właśnie w pierwszej ciąży i pewnie w tej też będę
magda85_gdańsk współczuję bólu głowy i mam nadzieję że szybko Ci przejdzie

Do góry