reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

co do brania leków w ciazy to mam takie pytanko do Was- mam taki wysyp pryszczy na buzi ze masakra, przed bejbisiem leczylam sie z tradziku, było juz super ale odstawilam je jak zaszlam ale teraz nie wiem co robić, bo nie chce zeby sie rozszalalo na nowo :(

andzik teraz nawet zrobili espumisan baby :)

reklama
:-)Witam wszystkie Cieżaróweczki;-)

sonisia ja podobnie jak edytka uważam, że lepiej nie ryzykować:no: Co prawda nie wiem jakie dokładnie leki bierzesz na trądzik, ale zwłaszcza w pierwszym trymestrze, kiedy wszystko się w dzidziusiu kształtuje z każdym lekarstwem powinno się być bardo ostrożnym.Przynajmniej ja tak postępuję.Dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie, a jedyne czym się leczę to syrop z malin, czosnek i Propolki na gardło- czyli same naturalne srodki.Najlepiej faktycznie zapytaj lekarza- w końcu od tego są;-)

Chorobsko rozszalało się już na dobre, z nosa leje mi się ciurkiem, gardło boli, a jeszcze parę spraw w firmie do załatwienia:eek:
Żyć nie umierać normalnie...
Powiedzcie mi co te chlopy mają w glowach??? Ja tu prawie umieram-tak paskudnie się czuję, dzieci też zakatarzone, sprawy w firmie nie pozałatwiane, a szanowny małżon wyprawę na grzyby mi proponuje :dry::crazy: Nie wiem, czy mam sie śmiać, czy płakać...

Miłego dnia Kwietnióweczki

Sonisia
zapytaj lekarza o te leki ale raczej nie wolno bo jednak większości leków nie wolno brać
margot
strasznie mi przykro..........:-(
Stokrotta
mnie ostatnio też piekło gardło i trochę katar miałam to maliny miód i czosnek poszedł w ruch ale już jest lepiej na szczęście

Witajcie piątkowo!
Jak super że już piątek:) Dziś dostałam wilczego głodu dosłownie! Na śniadanie zjadłam 3 bułki, szok! Najśmieszniejsze było jak zaraz przed ich zjedzeniem przyszedł sąsiad coś pożyczyć i tak się wściekłam, że ktoś mi przeszkadza:) Tzn byłam miła dla niego ale w środku no po prostu tylko jeść, jeść, jeść! Pierwszy raz tak miałam. Może to początek nowego etapu ciąży?

margot - współczuję z całego serca
stokrotka - faceci tak mają, żyją w swoim świecie, mój tylko ciągle mecze ogląda, nawet jak nie ma nic ciekawego to powtórki jakieś męczy a potem skróty, no masakra, ale cóż zrobić jak sobie wzięłam kibica...Ja wszystko bym oddała za wyjazd na grzyby, ale nie mogę mojego uprosić, no ale wiadomo w Twoim stanie najlepiej ciepła herbata, kołderka i spokój:)
sonisia - myślę, że lepiej przemęczyć bez leków ten czas, dla dobra dziecka, takie leki na trądzik mogą zawierać hormony a to może Ci zaburzyć Twoją gospodarkę i mieć wpływ na dziecko. Tak jak dziewczyny uważam że najlepiej porozmawiać z lekarzem

Miłego dzionka kochane!

hej laseczki!:)
margot ściskam bardzo mocno:*
nagotowałam się bigosu i zamroziłam, pomimo, że był pyszny, to miałam taaaakie wzdęcia, gazy, że podziękowałam:p
ja mam dziś wizyte fryzjerki, juz sie doczekać nie moge:) jupi:)!!
agata widziałam fote twoich dzieciatek i mi sie wydało, że sa w jednym pecherzyku, źle cos zinterpretowałam? :)
miłego dnia

witajcie! stokrotta faceci to niestety całkiem inny gatunek:-D ja przy moim też wysiadam wrrrrr:wściekła/y: sonisia ja też bym nic nie brała-chociaż wiem że to dla ciebie na pewno nie jest przyjemna perspektywa chodzić z "zapaskudzoną" buzią do porodu :-( robaczku ty masz trochę lepiej na tej wsi bo mieszkasz tam od zawsze i w dodatku ze swoją rodziną chociaż wiem że to na pewno nie łatwe-a ja i anusia jesteśmy miastowe i ciężko się nam przestawić no i do tego pod jednym dachem z teściami wrrrrrrrrr:wściekła/y: słonecznego dzionka:-)

reklama
Witam dziewczynki ;-)

Margot bardzo mi przykro, wiem co czujesz sama przechodziłam przez to 3 miesiące temu, tak jak dziewczyny napisały po każdej burzy świeci słońce. Będzie i dla ciebie słoneczko świeciło zobaczysz ;-).

Ja po wczorajszej wizycie, od dzisiaj na L4. Dzisiaj jestem jeszcze w pracy powiedzieć szefowej, ale od poniedziałku leżę w łóżku ;-).

Miłego dzionka życzę ;-)

Do góry