cześć mamuśki
last no kurcze, może jakoś pogadaj cierpliwie z siostrą, przecież to było dla dobra Rokski, a nie Twoja fanaberie. A Tobie zdrówka, coby Roski dała Ci się w miarę spokojnie wykurować
nefi super, że wyrwałaś się z domowego kieratu! no i badania, mocno Cię dopinguje, żebyś zrobiła. Czapka oczywiście z allegro
madzik zdjęcia robimy sami, jednka pomysły zwykle gdzieś z netu ściągam, bo moje mi się już skończyły. Spacer nad morze, dla Ciebie codzienność dla mnie atrakcja, uwielbiam morze!!! i Gdańsk- super miasto. Przynajmniej stare miasto ;-). A daleko mieszkasz od morza?
nusia no w końcu wstrętny katar sobie poszedł
, a aparacik wyciągaj bo jednak lepsze zdjęcia, niż komórką. Ale Ci powiem, że kiedyś musimy kupić mały aparcik cyfrowy, bo nie zawsze łatwo zrobić zdjęcie tym dużym. A małym nastawi się na "auto" i coś na szybko zawsze się zrobi
mini to mam nadzieję, że ząbki.. niech szybko wychodzą i cieszą oko
a u nas dobrze, wczoraj mieliśmy urodzinki mojej chrześnic. Było bardzo miło. Szkoda, że te weekendy tak szybko lecą. Uwielbiam mieć męża przy boku. W warszawie raczej pochmurnie, a ja do tego strasznie śpiąca jestem. Jak Grześ wstanie pójdziemy na spacerek to może się dotlenie i będzie lepiej