reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej kobitki,

oj ja jestem dzis totalnie wczorajsza, a nawet przedwczorajsza. :baffled: weselicho było super, juz dawno sie tak nie ubawiłam i bardzo fajni ludzie byli. także jestem zmeczona, ale nie żałuje, że poszłam.

oj ide spać bo normalnie nie daje rady. :baffled:

reklama
Hej,

Nefi uważaj kobieto na siebie juz nie jestes sama musisz miec siły i zdrowie. Zrób koniecznie badania, zadbaj o siebie.
Kasiulka! Grzes jest ślicznym chłopcem :) sami robicie zdjecia?
Last Nie przejmuj sie siostra. Ma dzieci? Bo jak nie to pewnie nie rozumie jeszcze co to znaczy troska o swoje maleństwo ;)

W Gdańsku pięknie świeci słoneczko, ja już mam ogarnięte mieszkanko śniadanko zjedzone teraz młoda na drzemkę muszę położyć i za siebie się zabrać a później spacerek nad morze albo kawka zapoznająca u sąsiadki która ma o 2 miesiące starsza córeczkę ale jakoś zawsze czasu brakowało na zapoznanie . Aaaa zapomniałam powiedzieć ze zaczęliśmy dawać Lence jedzenie z obiadu oczywiście tylko to co można czyli warzywa i gotuje mięsko Lence i kupki są prawie codziennie :)

Miłego dnia

Madzik właśnie ma 4 letniego syna :/ ehhh nie wiem stare a głupie i się focha :/

Moje dziecko jest kochane, dało się wyspać chorej matce prawie całą noc od 8 do 5 spała ciągiem o 5 obudziła się na cyca i już spałyśmy razem, mam nadzieję że chora nie będzie bo ja umieram :/ antybiotyk jeszcze nie podziałał ehhh później idę kupić sobie bańki bezogniowe i ktoś mi postawi więc może one pomogą :))

Ostatnia edycja:
Dzien dobry

Franek sie bawi, mama zjada sniadanko. dzis pospalismy tylko do 7:30:(((
o 14:30 przychodzi niania, bo ja na 15 do pracy, trzeba ogarnac mieszkanko a tak mi sie nei chce. Pogoda do niczego.

W sobote pracowalam do 15, potem zakupy, w niedziele bylismy cala rodiznka w domku, ale bylsimy u znajomych i tak weekend zlecial, nawet nie wiem kiedy. Dobrze ze wtorek i srode mam wolne:-)
Katarzysko u Franka poszło sobie juz"wio daleko" - ale walczylismy 1,5 tygodnia.

Lastpetunia- mam nadzieje ze siostra w koncu zrozumie. Choc wydaje mi sie ze juz w trakcie trwania jelitowki juz nie mozna sie zarazic, ale lepiej dmuchac na zimne

MAdzik- zazdroszcze spaceru nad morzem....ahhh

nefi- super ze sie wybawilasna weselu

Atan, vill- widze ze spotkanko udane:-)

KAsiulka- zdjecia Grzesia boskie. Chyba musze odkuryc swoj aparat.. bo tez mamy d90, bo poki co teraz pstrykam galaxy sIII

hej dziewczyny,
My własnie zaczynamy dzien po raz drugi :-). Natulka wstała o 6-tej pobawiła sie, pogadałysmy zjadła śniadanko i jeszcze padła o 8 na dwie godzinki, a ja z nią. Pomimo wesela, odespałam troche i moge życ i funkcjonować.

Dziekuję dziewczyny za troske. Mam zamiar porobić badania i zabrać się za siebie. Niestety urlop męża odpada. M ma strasznie duzo pracy, w tym tygodniu wyjeżdża na dwa dni na jakieś szkolenie, a pod koniec listopada na tydzień i mowy nie ma o braniu wolnego bo się teraz u niego nie da. Chociaz mi sie marzy, żeby sobie gdzies pojechać na tydzień, ale chwilowo nierealne, do tego pogoda tez już nie zachęca.

vill, atan fajnie, że spotkanie udane no i fotki tez bombowe.

KAsiulka fotki w tej czapce są po prostu superaśne, taki kontrast daje ta czapa, że normalnie niesamowicie to wygląda. skąd Ty taką sówkę wzięłaś. :-D

nusia wyciagaj aparat, wyciągaj to zupłnie inne foty są. ja dostałam swój sprzet na urodziny (czyli dwa dni przed urodzeniem Niuni) i nie wyobrażam sobie żeby go nie było. Mała ma tyle fot, że oszaleć można. W koncu chce podrukować i będą prezenty dla dziadków na gwiazdkę. Tylko fajne ramki dokupie.

Madzik ja też zazdroszcze spaceru nad morzem. Strasznie mi morza brakuje, juz dwa lata nie byłam, a nad morzem się urodziłam, więc jestem wielkim miłośnikiem. Do tego w Gdańsku mieszkasz... piekne miasto. :tak:

Dobrze uciekam kobiety cos w domu poogarniać bo pranie pomimo wielu apelów nie chce samo wmeldowac sie do pralki, a póxniej porozwieszać.
papa

Kasiulka Grześ jako sówka jest przesłodki :-)
atan super zdjęcia !!!! Uśmiałam się z Amelki targającej ucho Rafałkowi :-D
lestpetunia dziwna ta Twoja siostra :eek:

U nas chyba zęby się zbliżają bo Dusia gryzie straszliwie , całe ramie mam czerwone , do tego w nocy niespokojna i trochę przytkany ma nosek :sorry2: ale dziąsła tak samo napuchnięte już od dwóch miesięcy :eek:

cześć mamuśki

last no kurcze, może jakoś pogadaj cierpliwie z siostrą, przecież to było dla dobra Rokski, a nie Twoja fanaberie. A Tobie zdrówka, coby Roski dała Ci się w miarę spokojnie wykurować
nefi super, że wyrwałaś się z domowego kieratu! no i badania, mocno Cię dopinguje, żebyś zrobiła. Czapka oczywiście z allegro
madzik zdjęcia robimy sami, jednka pomysły zwykle gdzieś z netu ściągam, bo moje mi się już skończyły. Spacer nad morze, dla Ciebie codzienność dla mnie atrakcja, uwielbiam morze!!! i Gdańsk- super miasto. Przynajmniej stare miasto ;-). A daleko mieszkasz od morza?
nusia no w końcu wstrętny katar sobie poszedł :), a aparacik wyciągaj bo jednak lepsze zdjęcia, niż komórką. Ale Ci powiem, że kiedyś musimy kupić mały aparcik cyfrowy, bo nie zawsze łatwo zrobić zdjęcie tym dużym. A małym nastawi się na "auto" i coś na szybko zawsze się zrobi
mini to mam nadzieję, że ząbki.. niech szybko wychodzą i cieszą oko

a u nas dobrze, wczoraj mieliśmy urodzinki mojej chrześnic. Było bardzo miło. Szkoda, że te weekendy tak szybko lecą. Uwielbiam mieć męża przy boku. W warszawie raczej pochmurnie, a ja do tego strasznie śpiąca jestem. Jak Grześ wstanie pójdziemy na spacerek to może się dotlenie i będzie lepiej

jeeeeeeee Idula zaczęła gaworzyć :-D mówi nenenenene :-) w końcu !!!!

Kasiulka ja odkupiłam sobie od siostry taki zwykły mały bo z dużym nie chce mi się czasem latać :sorry:

[h=5]Pisałam już na fb, ale i tu napiszę:
Padam na ryjek! Moje dziecko po sobotnich wojażach zaczęło nam koszmarnie gorączkować do 39 st. (biorąc pod uwagę że to jego pierwsza gorączka)! A zaczęło się z soboty na niedzielę... dziś byliśmy u osiedlowego konowała i orzekła że idą zęby... to by się trochę zgadzało bo ślini się koszmarnie (choć dolne jedynki wychodziły totalnie na sucho), pcha z nerwami wszystko do japy i na chwilkę pomaga dentinox (albo mi się tak wydaje że pomaga;) i robi więcej kup takich luźniejszych. Poza tym ma raczej dobry nastrój i apetyt i owszem ale tylko na cyca! Dużo też pije wody. Gorączka ładnie się zbija po ibumie, ale dostaje co 6h bo bez tego to temp rośnie ;/ tak sobie pomyślałam że jak nieprzestanie gorączkować do środy to zaproszę prawdziwego dr do domu, co by zrobił Jontkowi przegląd! Kurka, a może macie jakiś pomysł co to może być?! Może jednak wcześniej zaprosić pana dr? Nic już nie wiem![/h]Nefi super się cieszę że wyrwałaś się z domowego kieraciku i wybawiłaś się na weselichu! No to teraz tylko podreperować sprawy zdrowotne musisz!!!
Kasiulka bombowe te zdjęcia, normalnie czad! A my dla rodziców robimy kalendarze ze zdjęciami i zgapiłam od Ciebie będą też magnesy :)
Mini super że młodzież się rozgadała :)

Uciekam bo demon się obudził to idę sprawidzić co i jak!

[h=5][/h]

reklama
Witam drogie mamy
Atan to przygoda mialas
Mini masz malego kameleona -tez bym zawalu dostala
kasiulka masz mily weekend -ja zazwyczaj spedzam na zalatwianiu spraw z moim m i moge pomazyc ze gdzies na spacerek pojdzie z mala.Pomysl na magnesy super nie wiem czy nie ukradne twojego pomyslu(zrobilam kalendarz z 12 zdjeciami malej)wiec taki magnesik byl by super dodatkiem
Atan zdjecia super a z ciagniece za ucho ...rozbawilo mnie
lastapetynia zdrowia zycze
nefi przynajmniej sie pobawilas to sie liczy

My juz piszemy z polandi:) hura udalo nam sie doleciec ale z przygodami-wylot byl w sobote o 12:30 bylam juz na lotnisku ,30minutowe porzegnanie z tatusiem i poszlysmy na odprawe o 13:48 juz po odprawie czekamy i slysze komunikat ze mamy wracac bo problemy z samolotem sa wiec siedzimy czekamy na informacje i ciagle slysze ze za godzine cos powiedza i ciagle mowia to samo o 17 dostalismy jakies smieszny voucher na3f i tak siedzialam do 19 pozniej lot (dobrze ze mialam spory zapas jedzenia dla malej i zabraklo mi tylko pieluchy jednej ale jakas pani mi podarowala) pomine juz sprawdzanie mnie przez celnikow wlacznie ze skarpetami ale to juz za mna .Mala byla bardzo radosna i grzeczna caly czas gadala mama i nie nie

Do góry