mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej laski, mam takie pytanko może się będziecie orientować jakie ćwiczenia gimnastyczne są odpowiednie dla kobiet w ciąży?
w necie jest sporo o ćwiczeniach, ale najlepiej najpierw podpytać sie ginka czy nie ma przeciwwskazań
A powiedzcie mi, ile przybrałyście na wadze od początku ciąży? Ja jakieś 5 - 5,5kg. Zaczynałam od 49, teraz w ciuchach ważę 55kg. Zastanawiam się, czy Wasza waga też rośnie w takim mniej więcej tempie, czy może inaczej? Ja niestety od początku drugiego trymestru jakoś nie mam za bardzo apetytu. Teraz jest już lepiej, ale był taki czas, że wciskałam w siebie jedzenie. :/
Ja jestem 5 kg na plusie. Znalazłam fajną stronkę, gdzie można mniej więcej wyliczyc prawidłowy przyrost masy ciała w ciąży Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
oczywiście to tak orientacyjnie i nie ma co się przejmować, że jest za mało czy za dużo ;-)
Bozienka spokojnie, jutro wizyta, na pewno z maluchem wszystko ok
mnie dzisiaj rozczuliła Dobrusia - wyskoczyła z pytaniem czy zrobiłam już dzidzi kapcie na szydełku, bo tak zimno jest, że pewnie marznie w stópki
M działa z płytkami, jak dobrze pójdzie to w środę będzie grzejnik zamontowany i ciepełko w łazience oby szwagier szybko sie wykurował i skończył ta zabudowę rur to już z górki będzie ;-)