Uuuuu! Zaszalałyście miłe panie
My pobawiliśmy się na kocyku, pospaliśmy jak dwa mopsy, potem był obiad i spacerek
:-) Teraz cycamy i nadrabiamy forum.
To tak...
Włoski wypadają niestety - taka kolej rzeczy. Swego czasu stosowałam na wypadanie płyn KAMIWAZA- generalnie polecam, choć w tym wypadku pewnie niewiele pomoże. No i ja za miesiąc ścinam sie na krótko, bo Rafał ma te moje włosy potem wszędzie i boję się, żeby się nimi nie zadławił.
Za to nie obejdzie się chyba u mnie bez wizyty u dermatologa - moja twarz wygląda tak, że trędowatą mogłabym grać bez charakteryzacji
I jest coraz gorzej, a za niespełna miesiąc idę na wesele i chciałabym nie straszyć ludzi...
Ubranko na chrzest? Za taki i milion innych rzeczy KOCHAM ALLEGRO ;-) Już wiem, kto pytał :-) -
Oomamba
agusia na zapalenie paracetamol
okłady ze zmiażdżonych liści kapusty schłodzonych w lodówce (między karmieniami), częste przystawianie, a przed przystawieniem ciepły okład lub prysznic [połączony z delikatnym masażem.No i oby szybko nastąpiła poprawa
Mini miesiąc? Tyle to by mi pewnie nawet z mamą ciezko było pod jednym dachem wytrzymać ;-) Dlatego ciesze sie, że moja mama i teściowa mieszkają niedaleko i wizyty mogą być choćby codzienne, ale nie całodobowe/tygodniowe/miesięczne :-)
A Tobie wytrwałości
Pere świetnie że badania w porządku, choć współczuję, że "droga" do nich jest taka a nie inna :-(
A ile Rafał waży, sama jestem ciekawa - 8 maja miał 5550g i (ponoć - bo jakoś w to nie wierzę) 60cm. A następna wizyta dopiero 26 czerwca....
Madziorka zyrtex z tego, co znam (bo też kiedyś go miałam), to głównie na alergie
Ale możliwe, że ma też szersze zastosowanie...
..................
Małego w międzyczasie odłożyłam, zrobiłam ogień, żeby za jakąś godzinkę w wannę wskoczyć - zastanawiam się nad wspólną kąpielą z małym w dużej wannie. Zainspirował mnie dawno temu filmik na you tubie z Zawitkowskim. Hmmm... Zobaczymy - czy tatuś z zakupów wróci, żeby nam pomóc i czy Rafał będzie chętny ;-)