reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Masz racje asiorrrek, muszę wszystko prać. Najlepsze jest to, ze to bylo przedostatnie pranie, ale przyszlo mi na mysl wywietrzyc dzisiaj szafę z ciuchami małego bo jeszcze trochę nowością smierdzi. No i mam wszystkie ciuszki do prania bo w szafie az grubo tego pyłku. A juz poprasowane mialam... po prostu usiąść i się śmiać; )

reklama
Dobry wieczór,

Trochę mnie tu nie było, ale remont pochłonął nas całkowicie. Aż zapomniałam, że jestem w ciąży :) Wciąż jesteśmy na pudłach, nierozpakowani, ale już widać światełko w tunelu :D Dziś druga noc NA SWOIM haha. Fajnie tak, mieć 100% prywatności.

Cieszę się, że majowy Wam się udał. Mam nadzieję, że będzie coraz cieplej, bo ostatnio pogoda w kratkę.

Koronka, fajnie, że już jesteś w Polsce. Łączę się myślami w rozpakowywaniu, malowaniu ścian i tak dalej... ;)

Dobrej nocy.

Czoperka, gratuluję własnego gniazdka :D remont na swoim to z jednej strony wykańczające, z drugiej wspaniałe przeżycie :-) przynajmniej ja tak to wspominam :) choć nie ukrywam.. cieszę się, że mamy to już za sobą :)

Czoperka, zazdroszczę, że juz spicie na swoim. My właśnie jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania do całkowitego remontu, myślę że do sierpnia nam zejdzie z tym wszystkim. Młody na razie będzie mieszkał w naszej sypialni więc pokoiku mu teraz nie urządzamy.

U nas leje od rana ale przynajmniej jest czym oddychać bo przy wczorajszej duchocie ledwo żyłam.

Czoperka gratuluje własnego kąta :) nie ma to jak swoje :)
Tak jak pisze Kaliiia ja tez cieszę sie ze mam to juz za sobą,bo roboty było bardzo dużo,ale satysfakcja teraz jest :)

witam srodowo... :) dzis swieto ciesli :) jak to mowia moi znajomi.. :) przychodza ciesle i dziela tydzien na pol... :D pomysl
u na obiad brak pogoda za oknem fatalna mlody wstal juz o 6 dzien zapowiada sie... hmmm... przynajmniej moje samopoczucie jako tako..

czoperka - nie ma to jak na swoim.. szybkiego uporania sie ze wszystkim tylko nie przesadzaj za bardzo sil masz polowe mniej.. :)
mamagata - no to powazna decyzja przed wami... nasz maluch tez poki co bedzie w naszej sypialni za to musimy wyeksmitowac teoska z niej i zastanawiam sie jak zrobic to bezbolesnie...

gdiapers zielone i pomarańczowe.jpgwklady.jpg
Witam dziewczyny jestem tegoroczną marcóweczką trzymam kciuki za wasze szybkie porody :-). Nie potraktujcie mojego wpisu jako spamu wiem że tez nie lubiłyśmy wpisów o sprzedażach ale został0 mi po moim synku 9 opakowań biodegradowalnych wkładów do pieluszek hybdrydowych. Mam też 4 takie pieluszki takie jak na zdjęciu nie używane. Chciałabym to sprzedać komuś komu by się przydały. Jak coś wiadomość priv

Załączniki

• gdiapers zielone i pomarańczowe.jpg
    gdiapers zielone i pomarańczowe.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 45
  • wklady.jpg
    wklady.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
czoperka, super! Nie ma to jak na swoim. My na wynajętym ale caly czas mam marzenie, ze wroce do Polski a wtedy przewroce cały dom do gory nogami! Ja uwielbiam remonty!
mama Agata-to Was czekaja wazne decyzje teraz:/ powodzenia! A u nas tez pada i o dziwo lepiej sie czuje niz wczoraj.
Asiorrek ja co do srody znam inne powiedzonko :D ze dzis święto, bo pol tygodnia w d...;) Ach i nie zazdroszczę eksmisji małego:) moze juz zacznijcie go przyzwyczajac, zeby potem nie znienawidzil dzidziusia ze mu miejsce u rodziców skradł; )

Ja juz dwie suszarki zapelnione, super tak wrzucac do pralki czyste i wyprasowane ciuchy z szafy. No i cale mieszkanie na mokro musze myc bo te pylki sa wszędzie. Na szczęście dzisiaj pada, wiec na dworze opadly. A ja sie przyzwyczajam do ciaglego prasowania malych ciuszków hihi;)

Do góry