reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

zapchałam się ziemniakami i papryką marnowaną ze słoika :D nie jest źle :D
w ogóle ni z gruchy ni z pietruchy dowaliła mi przy stole przy gościach "ty sobie kup mleko w proszku, nie myśl sobie że jak masz duże cycki to będziesz mieć mleko"
w ogóle bez komentarza :D ale mnie zdissowała, naprawdę... :D
mam usiąść i płakać, bo co będzie jak wybuchnie III wojna światowa

reklama
larkaa - 2 godzinki autostradą i jesteś u mnie :) Mam rosołek i polędwiczki w sosie grzybowym - na ostro :) i mam ostatnie 2 kawałki bounty <mniam>

Jakoś ucichło dzisiaj. Gdzie się podziewacie? (tylko nie mówcie mi, że na porodówce!)
Umilajcie mi czas spędzony na oczekiwaniu porodu!! Proszę...

Ostatnia edycja:
larkaa - 2 godzinki autostradą i jesteś u mnie :) Mam rosołek i polędwiczki w sosie grzybowym - na ostro :) i mam ostatnie 2 kawałki bounty <mniam>

Jakoś ucichło dzisiaj. Gdzie się podziewacie? (tylko nie mówcie mi, że na porodówce!)
Umilajcie mi czas spędzony na oczekiwaniu porodu!! Proszę...
my spałyśmy :-):-) ponad dwie godzinki:-D:-D przed telewizorkiem.. najpierw zjadłyśmy bounty, potem drzemka, potem kolacyjka i już nam lepiej:-) Haniszon znów nóżki trenuje i daje czadu w prawy boczek :tak:

larkaa skąd ty się urwałaś??? Opowiadać to ty potrafisz. Powinnaś chyba teksty pisać do kabaretów albo scenariusze do komedii. Wyobraźnie masz niezłą, i ta ilość dobranego słownictwa:-D:-D:-D:-D.

Chciałam powiedzieć, że ja kolejki nie blokuje. Ja miałam termin na 2 lutego i urodziły już mamuśki, które miały terminy później :-p:-p:-p. Ustąpiłam miejsca innym bo to nie ma sensu. Ja urodzę za tydzień.

jezyk jak będziesz pisać do -j- to ją pozdrów

ja się lenię przed TV i jem oczywiście. F zrobił obiadek, ale pozmywać musiałam ja.
Żadne argumenty nie pomogły musiałam podnieść cztery litery i zmyć naczynia.
Jak można wykorzystywać w te sposób ciężarną kobietę ???

reklama
Laarka a nie możesz kurcze pogadać ze swoim mężem, żeby chociaż wsparcie Ci dał?Przecież teraz Ty jestes jego żoną, najważniejszą kobietą na świecie, i Twoje potrzeby się liczą bo jestes w ciąży, nie mówiąc o tym że jedzenie czystych warzyw i dosmażonego mięsa to podstawa. Masz nerwy ze stali. :tak:

Do góry