reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

jestem ciekawa ile w tym prawdy ;-) ja jakos wczpraj na twarzy tak dziwnie spuchlam (az nawet maz mi to powiedzial jak wrocil z pracy ze taka spuchnieta jestem czy az tak zmeczona?:baffled:) i dzisiaj sie jakos tak inaczej sie czuje.....no i wstalam wczesniej niz zazwyczaj bo jakos juz spac nie moge:sorry2:
mam nawet zdjęcie z samej porodówki - nie spuchłam a urodziłam :happy: za to po porodzie - nogi jak balony...:-(
a no a u mnie wywoływanie z M było niemożliwe, ale w sobotę wypiłam 2 duże kawy u Babci - to może to było to...

Ostatnia edycja:
reklama
a to są same zabobony, tak samo jak to, że dziewczynki zabierają urodę - GUZIK PRAWDA :)

mnie od 3 dni puchną nogi - w końcu dołączyłam do grona vip'ów :)

W nocy jak zwykle mnie napierdzielał brzuch, ale żadne skurcze to nie były, tylko bóle miesiączkowe klasycznie.

W ogóle chyba jak będę rodzić to nie będę wiedzieć kiedy, w końcu tak często mnie ten brzuch boli, że zaczęłam to olewać i w ogóle nie zwracam już na to uwagi. Więc niech Kalina może lepiej....pępkiem wyjdzie, bo mycha zamknięta na amen :)

a ja dalej ciastem snickers się zapycham....już prawie cała blacha poszła, tak wszyscy sie rzucili na nie :O

larkaa hurraaa :) wreszcie jesteś VIP`em :-D:-D
kurka, dziś w nocy ok 5 rozbolał mnie brzuch i zaś zrobiłam se nadzieję, że to może to... a nadzieja matką głupich.
O ja głupia...
widzę jeżyka, nie widzę agi. Może wreszcie ją wzięło? Albo śpi i zbiera sieły na parcie niedzielne?!

hahahaha mąż śpi a ja: włosy wyprostowałam (na głowie), nogi ogoliłam i pociągam zieloną herbatkę z cytryna:-):-):-). Intruz dalej ze mną. Myślę, że czas przyzwyczajać się do myśli, że będą wywoływać poród. ON NIE CHCE NA TEN ŚWIAT SAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Melduję się i ja:-):-):-) 2w1 z humorem wisielczym bo plamienia brunatne są śluz czasem zabarwiony niteczkami krwi też jest a skurczy nie ma.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dupa

Któraś [pisała o tym filmie P.S. kocham cię ja go oglądałam jakoś w środę lub we wtorek i też płakałam prawie pół filmu, oj kłócę się z tym moim mężem ale jakby mnie coś takiego spotkało to bym chyba umarła

Z przyspieszaczy to koleżanka wczoraj dzowniła z pytaniem "jeszcze nie urodziłaś??:wściekła/y::wściekła/y: że jej pomogła jak umyła podłogę ale usiadła na kolanach i rozszerzyła nogi, stopy pod pupą i tak myła i się kołysała na boki:dry::confused::confused: i że wieczorem pojechała rodzić

no właśnie gdzie aga

Ja się wczoraj na roczku objadłam a raczej obżarłam:zawstydzona/y: humor miałam wcale nie imprezowy więc po około godzinie wróciliśmy do domku, dobrze że Piotrek też chciał (bo dziś pojechał do pracy) i o 21 spałam jak aniołek z różkami

hahahaha mąż śpi a ja: włosy wyprostowałam (na głowie),
Dobrze że napisałaś gdzie prostowałaś bo już byśmy się czegoś doszukiwały :)

Melduje się i ja nadal z wisielczym humorem i negatywnym nastawieniem do wszystkiego co mnie otacza oprócz BB :) Dzisiaj wsiadam w samochód i jade pojeździć. To mnie uspokaja i rozładowuje nerwy.

Aga, Ardzesh i Jezyk ja tu wchodze po to żeby was NIE zobaczyć !!!!!!

"zobacz jak ładnie wysmarowałem jej kremikiem buzie, myślisz, że główkę też mogę?"

no, zuch chłopak!! :-D;-) pochwalić nie ganić!! :-);-)

a to są same zabobony, tak samo jak to, że dziewczynki zabierają urodę - GUZIK PRAWDA :)

mnie od 3 dni puchną nogi - w końcu dołączyłam do grona vip'ów :)

Hurra!! Larkaa NA PEWNO jest w dziewiątym miesiącu ciąży!!!!;-);-);-)
aleś się skubana trzy dni nie chwaliła- nieładnie!!:no:;-)

dobra, nakladam mejkap na okrągły ryjek co by Teściów nie wystraszyć :rofl2::rofl2:

a, Małżonowi się chce dziś indukcji:angry::angry: a mówią, że za babami nie można nadążyć:-D:-D

reklama
No nie, tak być nie może. :szok:
aga, ardzesh, jezyk - co wy tu jeszcze robicie. ?????

Ja po wczorajszym mega sprzątaniu obijam się dziś na całego.

Do góry