Witam, drogie mamy mam pytanie niedługo wybieramy się na wakacje nad morze, podróż potrawa około 5 godzin. Nie przepadam za jazda samochodem i zawsze średnio ja znosiłam . Przed podróżą zawsze bałam lek aviomarin. I jakoś podróż przetrwałam Obecnie jestem w III trymestrze ciąży i jest napisane na ulotce, że nie powinno się go brać w tym trymestrze ciąży. W związku z tym mam pytanie, czy któraś z was brala jakiś bezpieczny lek przed podróżą i może go polecic ? Z góry dziękuję! Pozdrawiam
reklama
marta18691
Fanka BB :)
W aptece bym zapytała lub swojego lekarzaWitam, drogie mamy mam pytanie niedługo wybieramy się na wakacje nad morze, podróż potrawa około 5 godzin. Nie przepadam za jazda samochodem i zawsze średnio ja znosiłam . Przed podróżą zawsze bałam lek aviomarin. I jakoś podróż przetrwałam Obecnie jestem w III trymestrze ciąży i jest napisane na ulotce, że nie powinno się go brać w tym trymestrze ciąży. W związku z tym mam pytanie, czy któraś z was brala jakiś bezpieczny lek przed podróżą i może go polecic ? Z góry dziękuję! Pozdrawiam
Podziel się: