reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Podróż samochodem czy można wziąć jakiś lek?

Ania919

Zaciekawiona BB
Witam, drogie mamy mam pytanie niedługo wybieramy się na wakacje nad morze, podróż potrawa około 5 godzin. Nie przepadam za jazda samochodem i zawsze średnio ja znosiłam . Przed podróżą zawsze bałam lek aviomarin. I jakoś podróż przetrwałam ;) Obecnie jestem w III trymestrze ciąży i jest napisane na ulotce, że nie powinno się go brać w tym trymestrze ciąży. W związku z tym mam pytanie, czy któraś z was brala jakiś bezpieczny lek przed podróżą i może go polecic ? Z góry dziękuję! Pozdrawiam

reklama
Witam, drogie mamy mam pytanie niedługo wybieramy się na wakacje nad morze, podróż potrawa około 5 godzin. Nie przepadam za jazda samochodem i zawsze średnio ja znosiłam . Przed podróżą zawsze bałam lek aviomarin. I jakoś podróż przetrwałam ;) Obecnie jestem w III trymestrze ciąży i jest napisane na ulotce, że nie powinno się go brać w tym trymestrze ciąży. W związku z tym mam pytanie, czy któraś z was brala jakiś bezpieczny lek przed podróżą i może go polecic ? Z góry dziękuję! Pozdrawiam
W aptece bym zapytała lub swojego lekarza

A ciekawe czy Xonvea na mdłości w ciąży dała by radę przy chorobie lokomocyjnej 🤔 z tym że ona jest na receptę.
Ja to brałam na ciążowe nudności cały pierwszy trymestr i trochę w drugim i mi się sprawdzała

Do góry