A u mnie z synem zero słodkiego za to ryby ogórki kiełbasy - same konkrety. Wyglądałam fajnie nic nie wyskoczyło zero rozstępów wymiotowałam z rana jak nie wiem.. Z corka chęć na slodkie pojawila sie w połowie. Wymioty - mdłości byly zawsze w okolicy godziny 14.. Wyglądem wyglądałam prześlicznie w tej ciąż podobno. Wszyscy sie zachwycali moim wyglądem.. Dodam jeszcze ze w tej ciąży cala ciąże lekarz podtrzymywał ze będzie syn. O tym ze to córka dowiedziałam sie dopiero jak oddalam ja do mycia po 2 godzinach od porodu. taka figlarka.
reklama
Dziewczyny mam pytanie czy moze znieniono wyrok o plci waszego dziecka w czasie ciazy?? Prosze o podpowiedz ladnego imienia dla chlopca...
Jolka112
Fanka BB :)
W moim przypadku lekarz na badaniach prenatalnych sam zapytał, czy chce znać płeć bo on już dokładnie widzi. Byłam w szoku bo był to 12 tydz 2 dzień. Stwierdził, że dziewczynka i tak też napisali na wynikach badań. Cieszyłam się ale nie bardzo chciało mi się wierzyć, że to już pewne. Na kolejnym usg u mojej gin w 14 tydz 5 dzień, potwierdziło się, że dziewuszka W poniedziałek mam wizytę, będzie to 18 tydz 5 dzień, jak córka zostanie córką to już chyba będę mogła w to wierzyć
Dziewczyny, potrzebuje porady bo nie daje mi to spokoju. Na wczorajszym USG okreslili plec jako dziewczynka , jednak jakos nie moge w to uwierzyc. Co myslicie o tym zdjeciu? Czy ktoras miala podobne ?
reklama
Jolka112
Fanka BB :)
Do któregoś tam tygodnia narządy płciowe wyglądają podobnie. Ponoć kąt nachylenia jakiegoś dzyndzelka zdradza płeć. Ale wydaje mi się, że w 16 tyg to już powinny być znaczne różnice w wyglądzie. Nie wiem, musisz poczytać w necie.