reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Podejrzenie ciąży

Witam. Z zapłodnienia wynika, że powinnam być w 2t i 3d ciąży.. Testu nie robiłam, czekam na miesiączkę. Odczuwam bol piersi, granatowe i bolące sutki, wzdęcia i gazy oraz bol w dole brzucha. Dodatkowo jestem bardzo senna... Czy możliwe że jestem w ciąży,?

reklama
Rozwiązanie
LoLuśka, nie bardzo rozumiem, jakiej rady od nas oczekujesz? Jeśli testy wychodzą niejasno, to idź na betę i po problemie... Testy mogą mieć różną czułość, stąd rozbieżność.
reklama
Ehh, ankka02, ten komentarz nie był konieczny. Nie przypominam sobie z lekcji biologii nauki o "siarze"... Mając 18 lat (lata świetlne temu ,)) i będąc w pierwszej ciąży także nie miałam o tym pojęcia. "Kto pyta nie błądzi"...? Szczerze, odpowiedzi w stylu którego użyłaś mogą tylko zniechęcić. Pozdrawiam.

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i nie wiem co mam juz robic bo wariuje . Mam 15 miesięczne dziecko. Od jakiś 2 miesięcy staramy się z Mężem o drugiego malucha. Więc od 3 października biorę Kwas foliowy
. 4 dni temu zrobiłam test zobaczyłam 2 mocne kreski . Bardzo się ucieszyłam , na następny dzień kupiłam jeszcze jeden test zupełnie innej firmy który też pokazał wynik pozytywny ale już kreseczka była bledsza ale nadal widoczna . Kupiłam jeszcze test elektroniczny i pokazał wynik negatywny.
Nie wiem już co mam myśleć o tym wszystki. Lekarz dopiero w piątek.

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i nie wiem co mam juz robic bo wariuje . Mam 15 miesięczne dziecko. Od jakiś 2 miesięcy staramy się z Mężem o drugiego malucha. Więc od 3 października biorę Kwas foliowy
. 4 dni temu zrobiłam test zobaczyłam 2 mocne kreski . Bardzo się ucieszyłam , na następny dzień kupiłam jeszcze jeden test zupełnie innej firmy który też pokazał wynik pozytywny ale już kreseczka była bledsza ale nadal widoczna . Kupiłam jeszcze test elektroniczny i pokazał wynik negatywny.
Nie wiem już co mam myśleć o tym wszystki. Lekarz dopiero w piątek.

Może podskocz na betę wyniki są 100% I w parę godzin powinnien być wynik koszt około 20 złoty robi się to w laboratorium na własną rękę:) poczytaj gdzie koło Ciebie jest takie i pedz:)

reklama
LoLuśka, nie bardzo rozumiem, jakiej rady od nas oczekujesz? Jeśli testy wychodzą niejasno, to idź na betę i po problemie... Testy mogą mieć różną czułość, stąd rozbieżność.

Rozwiązanie
Do góry