reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poczekalnia do albumu zamknietego

reklama
No to ja zaryzykuje. Wiem ,ze mam mało postów ale co tam może mnie kijem nie pogonią.;-)

Hymm, khymm

Prośba do Adminki

Zwracam się z uprzejma prośbą o udzielenie mi dostępu do wątku zamkniętego.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z góry dziękuje.

Samara:laugh2::rolleyes2::oo2:

No to ja zaryzykuje. Wiem ,ze mam mało postów ale co tam może mnie kijem nie pogonią.;-)

Hymm, khymm

Prośba do Adminki

Zwracam się z uprzejma prośbą o udzielenie mi dostępu do wątku zamkniętego.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z góry dziękuje.

Samara:laugh2::rolleyes2::oo2:

Samara zasady dostepu do wątku zamknietego są opisane w regulaminie podforum CZERWIEC 2009 :D

w zwiazku z sytuacja jaka zaistniała podjełam decyzje o zmianie w regulaminie od dnia dzisiejszego o dostepie do zamknietego bedzie decydował ogół naszego podforum prosze prośbe o dostep do zamknietego umieszczać w poczekalni po otrzymaniu aprobaty od wiekszosci bede podejmowała dalsze kroki ...

:sorry2::oo2: :confused: chyba czegoś tu nie rozumiem :oo::eek::baffled:

reklama
:sorry2::oo2: :confused: chyba czegoś tu nie rozumiem :oo::eek::baffled:

oto caly punkt dotyczacy udzielania dostepu do wątku zamknietego :)
5. Do wątku zamknietego gdzie umieszczone są działy galeria brzuszków ,fotki, fotyi foteczki dostep dostaje sie po napisaniu conajmiej 100 postów na Czerwcu 2009 i udowodnieniu ze rzeczywiście jest się mamusia z datą porodu na czerwiec(zdjecie z usg, brzuszka itp..) Jezeli uzytkowniczka nie przedstawi dowodu a dostała dostęp dzieki oszustwie zostaje automatycznie usunięta...Nastapiła zmiana prosze o przeczytanie poniżej

w zwiazku z sytuacja jaka zaistniała podjełam decyzje o zmianie w regulaminie od dnia dzisiejszego o dostepie do zamknietego bedzie decydował ogół naszego podforum prosze prośbe o dostep do zamknietego umieszczać w poczekalni po otrzymaniu aprobaty od wiekszosci bede podejmowała dalsze kroki ...

Do góry