Cześć. Piszę, ponieważ mam zagwostke. Poród przede mną ale już teraz zdecydowałam się karmić dziecko mlekiem modyfikowanym. Jakie wybrać jako pierwsze? Jakie się sprawdziło u Was? Znam ta tabelkę z internetu, a nie o to mi chodzi. Nie miałam styczności z mlekami kupowanym w Polsce. Syna karmiłam holenderskim mlekiem, a potem kontynuowałam tutaj - było to mleko Nestle Little Steps. Jednak teraz wiem, że są mleka z o wiele lepszym skladem.
reklama
Rozwiązanie
Cokolwiek myślisz o jakimkolwiek mleku - to musisz dopasować do brzuszka maluszka. Czasami niestety metodą prób i błędów.Orientowałam się już jakie mleko podają: glownie Hipp i Humana, niekiedy Nan. No a co do Hippa nie jestem przekonana.
Chyba nie ma co się nastawiać na konkretne mleko. Jak dziecko będzie dobrze znosić mleko modyfikowane, które dostanie w szpitalu, to bym przy takim została. I nie fundowała zmian mleka, bo to zazwyczaj źle wpływa na małe brzuszki.
Orientowałam się już jakie mleko podają: glownie Hipp i Humana, niekiedy Nan. No a co do Hippa nie jestem przekonana.Chyba nie ma co się nastawiać na konkretne mleko. Jak dziecko będzie dobrze znosić mleko modyfikowane, które dostanie w szpitalu, to bym przy takim została. I nie fundowała zmian mleka, bo to zazwyczaj źle wpływa na małe brzuszki.
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Cokolwiek myślisz o jakimkolwiek mleku - to musisz dopasować do brzuszka maluszka. Czasami niestety metodą prób i błędów.Orientowałam się już jakie mleko podają: glownie Hipp i Humana, niekiedy Nan. No a co do Hippa nie jestem przekonana.