Loczeklusia
Początkująca w BB
Nie wiem jak lekarze obliczają tygodnie ciąży, ale jeśli od pierwszego dnia ostatniej miesiączki tak jak to w większości miejsc jest napisane w internecie to u mnie właśnie zaczyna się 7 tydzień.Przede wszystkim daj na luz. Takie ciągle myślenie doprowadza do biegunki itp. Zresztą nie tylko, biegunka ma prawo się pojawić, brązowe upławy też może to być pozostałość po miesiączce która miałaś dostać. Organizm zaczyna się oczyszczać. Jeśli coś Cię niepokoi biegnij do lekarza, nie zaszkodzi porozmawiać.
Co do pracy odrazu L4 raczej lekarz nie da ale po kilku tyg( w moim przypadku po 7 tyg ) takie zwolnienie możesz otrzymać. Wiadomo że nie powinnaś dźwigać zwłaszcza w I trymestrze
Będzie dobrze. Powodzenia.
No właśnie. Dopiero co wróciłam z wolnego i boje się trochę wziąć znów kilka dni wolnego aby mnie nie wywalili z tej pracy.
Nic. Muszę pomyśleć jak zorganizować to wszystko z tą pracą. Najłatwiej mi będzie jak już porozmawiam jutro z tym ginekologiem. Pewnie on coś doradzi. A może będzie już serduszko widać to może uda się z tym zwolnieniem.
Masz racje. Muszę wziąć na luz bo się wykończę.
Może brzmię trochę jak wariatka teraz ale na co dzień na prawdę tak nie mam.
Mam nadzieję, że po tej pierwszej wizycie wszystko mi odpuści jeśli się dowiem że wszystko ok.