Mam kilka pytań organizacyjnych do mam, które przebywały w szpitalu że swoimi maluszkami. Dostaliśmy skierowanie do szpitala na obserwacje na oddzial dermatologiczny w Łodzi. Do tej miejscowości mamy ponad 100 km. Jest to moje pierwsze dziecko i pierwszy tego typu pobyt w szpitalu, dlatego chciałabym się zorientować jak to wygląda np. Z przygotowywaniem mleka, ponieważ karmie córkę mlekiem modyfikowanym? Czy szpital zapewnia jakieś rzeczy Czy wszystko trzeba miec swoje?
reklama
93kora
Fanka BB :)
W szpitalu (bynajmniej u mnie ) ale pewnie wszędzie jest taki pokoik gdzie stoi czajnik i woda przegotowana. Idziesz i robisz mleko. Mleko swoje.Mam kilka pytań organizacyjnych do mam, które przebywały w szpitalu że swoimi maluszkami. Dostaliśmy skierowanie do szpitala na obserwacje na oddzial dermatologiczny w Łodzi. Do tej miejscowości mamy ponad 100 km. Jest to moje pierwsze dziecko i pierwszy tego typu pobyt w szpitalu, dlatego chciałabym się zorientować jak to wygląda np. Z przygotowywaniem mleka, ponieważ karmie córkę mlekiem modyfikowanym? Czy szpital zapewnia jakieś rzeczy Czy wszystko trzeba miec swoje?
Podziel się: