no jasne, ale skoro biore go w tabletkach, to powinien byc we krwi w duzym stezeniuU mnie w klinice w ogóle się nie bada hormonów przed transferem, po niej a nawet podczas stymulacji. Gdyby była ciaza ona powinna napędzać produkcje progesteronu po punkcji przez ciałka żółte. Plus dodatkowo go bierzesz wiec jeśli coś ma się zadziać to sie zadzieje. Na te chwile implantacji nie było.
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
możliwe ze nie przyswajasz go, ja brałam tylko 3x1 utrogestan - to jakieś 600mg na dzień i byłam na cyklu sztycznym - kilka miesiecy po punkcji, a wiec nie było owulacji i nie produkowalam progesteronu ale w ciąże zaszłam od razu. Świeżego transferu nie miałam ze względu na prawdopodobienstwo hiperki - 36 pęcherzyno jasne, ale skoro biore go w tabletkach, to powinien byc we krwi w duzym stezeniu
Mimi94
i jaki wynik?a
a robilas w ten dzien tez z moczu, czy od razu bete?
aleksandraa111
Początkująca w BB
Witam czy jest możliwe że 4 doba po podaniu 3 dniowego zarodka a tu już dwie kreski tzn jedna blada ale jest?????U mnie 5 dnia po transferze test ciążowy pokazał dosłownie cień cienia. Kolejne dwa dni kreski były bardziej widoczne ale nie było jeszcze mega wybarwienia a 8 dnia beta wynosiła 192. 10 dnia po zrobiłam test z ciekawości i wyszły dwie mega czerwone kreski
aleksandraa111
Początkująca w BB
Hej proszę pomóżcie nie wiem czy to możliwe jestem po in vitro 4 doba po transferze dziś robiłam test bo już nie mogłam są 2 kreski jedna ostry blaciak podawano mi 3 dniowy zarodekHej, u mnie 4dpt cień cienia cieni, beta 5,1 i potem rosła
Madame JS
Miałam cień cienia w 4dpt. Ale to był transfer bez uprzedniego Ovi, itp.Witam czy jest możliwe że 4 doba po podaniu 3 dniowego zarodka a tu już dwie kreski tzn jedna blada ale jest?????
Madame JS
A, trzydniowy to trochę inna historia... Beta w tym dniu wynosi średnio ze 4, więc musiałabyś mieć jakiś turbotest...Hej proszę pomóżcie nie wiem czy to możliwe jestem po in vitro 4 doba po transferze dziś robiłam test bo już nie mogłam są 2 kreski jedna ostry blaciak podawano mi 3 dniowy zarodek
aleksandraa111
Początkująca w BB
Czyli nie ma co się )Miałam cień cienia w 4dpt. Ale to był transfer bez uprzedniego Ovi, itp.
aleksandraa111
Początkująca w BB
Czyli nie ma na co liczyćMiałam cień cienia w 4dpt. Ale to był transfer bez uprzedniego Ovi, itp.
reklama
Madame JS
Ale dlaczego?? Przecież jest za wcześnie na test po prostu.Czyli nie ma na co liczyć
Podziel się: