reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PMS

paulina1994

Fanka BB :)
Hej :) od zawsze miałam dość trudny PMS, ale teraz doszło do tego, że już mam taki konkretny, nie potrafię się skupić w pracy, w domu wszystko mnie irytuje, najgorzej pierwsze dni miesiączki czuje się totalnie do bani, obojętnie co się nie dzieje chodzę poirytowana, mega to wpływa na moje samopoczucie psychiczne, jak sobie w takich sytuacjach radzicie ? Wiecie to już nie jest na zasadzie mam okres bez kija nie dochodz tylko rzeczywiście zaczęło to wpływać na moje życie, depresja to nie jest bo ewidentnie jest to na kilka dni przed miesiączką i w jej trakcie, pozostałe dni cyklu jest wszystko w porządku :)
Jestem mamą 2-latka i gdzieś właśnie z pół roku po porodzie zaczęły się moje problemy dopóki nie pracowałam to było na zasadzie właśnie bez kija nie dochodz :p ale teraz już mi serio to przeszkadza, może jakieś ziołowe środki są dostępne ? Mój gin mówi, że tak już jest więc za dużo mi nie pomógł...

reklama
Do góry