reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płyn w zatoce Douglasa rezonans

Tysiek991

Zaangażowana w BB
Dziś odebrałam wynik rezonansu magnetycznego kręgosłupa. Oprócz niewielkich problemów z kręgosłupem w opisie badania jest zapisane "płyn w zatoce Douglasa". Przeczytałam że taki płyn może się tam znajdować po owulacji. Badanie miałam 20 sierpnia a 25 sierpnia ddostałam okres. W ciąży też nie jestem. Mialam usg dopochwowe w maju i wszystko było ok. Jutro idę zapisać się do ginekologa.
Czy to coś groźnego? Mam się martwić? Czy to przez to nie mogę zajść w ciążę?

reklama
Rozwiązanie
G
Ja mialam laparoskopie i tez dużo płynu w zatoce Douglasa. Nie było to nic złego poprostu był .Zrobili mi barketriologie ale nic nie wykazała . Obecnie prawie 18 tydzień ciąży :)
Ja mialam laparoskopie i tez dużo płynu w zatoce Douglasa. Nie było to nic złego poprostu był .Zrobili mi barketriologie ale nic nie wykazała . Obecnie prawie 18 tydzień ciąży :)

Rozwiązanie
Do góry