reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ja mam 4 kolowego buza ale u nas tze nie ma zimy, pozatym mam dopiero pol roku ten wozek,ale moja koleznka z PLN ma takiego buzzza i sobie chwaliła:-) ze nie było tak zle...

reklama
nina zadna z nas nie miala buzza czterokolowego zima...powiem ci za kilka miesiecy bo byc moze przekrece swoje terenowe kolo na ten lacznik do buzz 4, zwykla trzykolowka byla fatalna, mialam nadzieje ze to terenowe kolo bedzie rozwiazaniem wlasnie na trudne warunki a lacznika do buzz 4 planowalam uzywac na jakims galeriowo-sklepowym terenie ale przy setce pozostalych wozkow nie mialam jeszcze okazji.
Targi zaczynaja ja w przyszla niedziele, trwaja 3 dni, ja chyba nie bede cale 3 dni ze wzgl. na dzieci. Hotel mam na jedna noc kupiony a po "bilet" wstepu na targi mam juz umowiony lunch w klientka - dyzajnerka i profesjonalna dekoratorka dziecieca, zawsze on niej mam wejsciowki bo tam sie nie da wejsc tak z ulicy. Trzeba byc w branzy (miec sklep z artykulami dzieciecymi, byc dyzajnerem albo dziennikarzem bo to sa targi dla vendorow)i miec specjalne pseudo zaproszenia.
Nina a jak twoj buzz? swojego czasu nie mialas o nim pochlebnych opinii?

Mój buzz teraz ok, chociaż po 1,5 roku to juz na pewno nie to co nówka, trochę skrzypi i koła z tyłu lekko rozchwiane ale nadal nim jeżdzę.mam teraz to nowe piankowe siedzisko capri mały spokojnie sie w nie mieści bo jest szczuplutki. na zimę to porzednie piankowe kółko jest fatalne więc myslę o terenowym albo o przeróbce na buzza4.
tak się cały czas zastanawiam czy go nie sprzedac i nie kupić czegos innego ale z drugiej strony bardzo mi sie buzzy podobaja i zal by mi było sie z nim rozstać!:tak:
co myślicie o mutsy slider???

Mój buzz teraz ok, chociaż po 1,5 roku to juz na pewno nie to co nówka, trochę skrzypi i koła z tyłu lekko rozchwiane ale nadal nim jeżdzę.mam teraz to nowe piankowe siedzisko capri mały spokojnie sie w nie mieści bo jest szczuplutki. na zimę to porzednie piankowe kółko jest fatalne więc myslę o terenowym albo o przeróbce na buzza4.
tak się cały czas zastanawiam czy go nie sprzedac i nie kupić czegos innego ale z drugiej strony bardzo mi sie buzzy podobaja i zal by mi było sie z nim rozstać!:tak:
co myślicie o mutsy slider???
to rzeczywiscie olis szczypiorek jest bo ja musialam zamienic siedziska, moj vincent juz z niego wyplywal i mial ciasno nawet rozebrany do rosolu w upale, a co dopiero jak przyjdzie cale to jezienno-ziomowe opakowanie. Ja mam porownanie z innymi wozkami i tego buzza mi sie cholernie ciezko prowadzi, moj mlody jest ciezki i ja ledwo tym wozkiem manewruje, do tego to skrzypienie na ktore nic a nic nie pomaga doprowadza mnie do szalu. Moge nim jezdzic w duzym ruchu jak halas uliczny zaglusza dzwieki mojego wozka:-) lacznik do buzza 4 ma tez piankowe kola.

Sofik powiedz mi kochana jak sie ta 4 sprawuje, masz jakies problemy z manewrami? Nie masz co prawda porownania z 3 ale kazda opinia sie liczy.czekam na Pawimi az w koncu zmontuje kolka.I da opinie ktore lepsze.Ja sie zastanawiam caly czas czy wartoi kupowac lacznik na 4.Moze jednak terenowka tylko wystarczy? No bo po co kase wydawac?hm...

Wydaje mi sie, że buzza4 prowadzi sie lepiej niz buzza3, ja mam 3 i ciężko było zima zeszłego roku, myśle, ze buzz4 jest bardziej stabilny bo jednak ma 2 koła z przodu a mnie najbardziej wkurza, że to przednie koło mi się blokuje np w sklepie jak jade i musze je ręką popychać bo stoi w poprzek i ani rusz.:no:

Mi sie dobrze prowadzi 4 kolowca, nie wiem jak z trzy kolowym bo nie mialam porównania...

dodam ze ja bym nie zamienila buzzza nz nic innego , jelsi chodzi i takiego maluszka jak moj synek. siedzisko jest rewelacyjne , kumpela jedna jzzu kupila buuzza druga chce , wsumie to kwietniow chca wymeinic swoje wozki na buzzza:-):-):-) co sie porobilo co????????????????hehehehe

zmykam do fryzjera...

reklama
A dla mnie jak juz mowilam byl wozkiem numer jeden do 1,5 roku.
Hmm no coz moze wiec zakupie podwojne kolka tez.A moze kupie nowego buza hahah zartowalam hihi No ale sofik kto wie moze siedzisko czarne bedemiala, bo sa czesto nowki do sprzedania na ebayu ale za mniejsze pieniadze niz w innych sklepch.Problem jeden-tylko czarne..

Do góry