reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no niestety ale nie ma:no: nie ma nic co by do buzza pasowalo, w sumie te pasy sa takie specyficzne tylko dla buzza calkiem inne niz w innych wozkach.to cos takiego ORYGINALNE przedłużki do pasów do QUINNY BUZZ (720821110) - Aukcje internetowe Allegro

na dniach jadę do wawy to lukne najpierw w sklepie bo tu przesyłka prawie 20 zł ( zgłupieli ) to może beda tam mieli . A jak nie to zamówię z tej aukcji .
A jak to wysłać najlepiej pocztą normalną >? jak myslisz ?

reklama
na dniach jadę do wawy to lukne najpierw w sklepie bo tu przesyłka prawie 20 zł ( zgłupieli ) to może beda tam mieli . A jak nie to zamówię z tej aukcji .
A jak to wysłać najlepiej pocztą normalną >? jak myslisz ?

nie chcesz wiedziec ile ode mnie chcieli:wściekła/y:
chyba poczta, bo to najtaniej w sumie a to mala rzecz jest to nie sadze ze zginie.

1

mam pytanie do dziewczyn posiadających BUZZA czy kupiłybyście go jeszcze raz czy teraz byście wybrały inny wózek?? a jeśli tak to napiszcie jaki:) pozdrawiam

Nigdy wiecej nie kupilabym Buzza, przy drugim dziecku o ile nie wyjdzie nic nowego kupie Bugaboo , albo Mutsy.

Buzz jest jak dla mnie przereklamowany i nie wart swoich pieniedzy!!!!!!!!

Nigdy wiecej nie kupilabym Buzza, przy drugim dziecku o ile nie wyjdzie nic nowego kupie Bugaboo , albo Mutsy.

Buzz jest jak dla mnie przereklamowany i nie wart swoich pieniedzy!!!!!!!!
a ja bym kupila, glownie jako stelaz pod fotelik i gondole, w sumie tego wozka mozna spokojnie z przyjemnoscia uzywac tak do skonczenia przez dziecko 8-9 miesiecy. Pozniej juz staje sie to przykre, no i nie moze to byc jedyny wozek, normalnie sobie tego nie wyobrazam. Natomiast zaluje ze nie moglam go sprzedac zamiast swojego Bugaboo. No nic, nasz okres wozkowy pomalu dobiega konca wiec nie mam co rozpaczac;-)

hej..tak ten grubas nad morzem z mala dziewczynka i mezem to ja:-) z tego co wiem to tylko takie kolorki mieli w takich niskich cenach ale juz im sie chyba pokonczyly!!co do samopoczucia to czesto mnie pachwiny bola i czasami plecy,no i brzusio...ale teraz jest ok:-)a ty jak sie czujesz??

Podlanczam sie do twojego pytania o buzza:-)Pawimi pewnie odpowie ze nie kupilaby hehe:-)

ja się czuję w miarę:) nie ma co narzekać gorzej z psychiką nerwy mam czasem straszne no i bardzo wybredna w sklepie jestem gdybym ja była taką ekspedientką to bym mnie zabiła:-)

karolina_marcel i pawimi wielkie dzięki za odpowiedź:) nad MUTSY też się zastanawiam tak mi po głowie chodzi tylko że on jest strasznie potężny i to mi sięw nim nie podoba natomiast Bugaboo nie przemawa do mnie wcale.:) pawimi a twój synek to tak do 2 lat spokojnie będzie w tym znienawidzonym przez ciebie Buzzie jeździł to ja myślę że nie jest tak źle gorzej to wyjdzie finansowo bo przydałby się do tego wózka oprócz gondoli tych siedzisk jeszcze ocieplacz i kółko terenowe:szok:... pozdrawiam was

pawimi a twój synek to tak do 2 lat spokojnie będzie w tym znienawidzonym przez ciebie Buzzie jeździł to ja myślę że nie jest tak źle gorzej to wyjdzie finansowo bo przydałby się do tego wózka oprócz gondoli tych siedzisk jeszcze ocieplacz i kółko terenowe:szok:... pozdrawiam was
pamietaj ze ja mam oprocz buzza z 10 innych wozkow....zreszta nawet tylko z samego poczatku uzywalam buzza w wersji fotelikowo -gondolowej naprzemiennie z bugaboo i ...hmmm z fotelikiem orbit ktory tez przeciez mam (wlasnie przyszlo mi do glowy ze moge go sprzedac:-)w sumie uzylam go moze ze 20 razy?), nigdy to nie byl moj jedyny wozek. Nie wyobrazam sobie posiadania tylko buzza a bugaboo jak najbardziej.

Gastone chyba pytala wczesniej czy warto inwestowac w ten lacznik do buzz 4..otoz nigdy go jeszcze nie uzylam wiec nie powiem.
Cholera prawie wszystkie hotele w Las Vegas wyprzedane, zostalo doslownie kilka aaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
karolina_marcel i pawimi wielkie dzięki za odpowiedź:) nad MUTSY też się zastanawiam tak mi po głowie chodzi tylko że on jest strasznie potężny i to mi sięw nim nie podoba natomiast Bugaboo nie przemawa do mnie wcale.:) pawimi a twój synek to tak do 2 lat spokojnie będzie w tym znienawidzonym przez ciebie Buzzie jeździł to ja myślę że nie jest tak źle gorzej to wyjdzie finansowo bo przydałby się do tego wózka oprócz gondoli tych siedzisk jeszcze ocieplacz i kółko terenowe:szok:... pozdrawiam was

W mutsy beznadziejna jest spacerówka - porażka poprostu

reklama
no niestety ale nie ma:no: nie ma nic co by do buzza pasowalo, w sumie te pasy sa takie specyficzne tylko dla buzza calkiem inne niz w innych wozkach.to cos takiego ORYGINALNE przedłużki do pasów do QUINNY BUZZ (720821110) - Aukcje internetowe Allegro

Tak pierdułka i tylko za to, że oryginalne już cena musi być wyższa!
To Pawimi pochwal się ile za przesyłkę od ciebie chcieli ;-)
Chciałam ci zaproponować, że ci kupię, ale widzę, że Ania już się zgłosiła :-)

Tak sobie poczytuję co jakiś czas, bo raz że o buzzach dyskutujecie - to nic nie mogę powiedzieć na ich temat, a dwa to trochę latamy z tą naszą budową - po sklepach i wiecznie dnia brakuje :wściekła/y:

Do góry