reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

dobra a teraz prosba...ktora mi kupi i przysle przedluzacze do pasow buzza? widzialam ze w polsce sa takie orginalne przez quinny robione wlasnie specjalnie do buzzow - na allegro widzialam, u nas nie ma mowy o czyms takim, quinny mi odpowiedzialo ze gdybym kupila wozek w europie to owszem moze by i przyslali a tak to nie:wściekła/y: Sama chcialam ze sklepu sciagnac ale taka cene za przesylke wymyslili ze kosztowaly by mnie te francowate przedluzki 1/3 cene wozka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moj mlody absolutnie sie nie moze juz zapiac, taki latem rozebrany a co dopiero jak kurtka przybedzie? skoro juz jestem zdana na tego wstretnego buzza (chlip, chlip moje bugaboo) to musze miec te przedluzacze.

reklama
Hejo
Eve nie gniewaj sie, jak poradziłyście sobie w pierwszy dzien w żłobku?
Wiesz Ada jest mała i na pewno szybko sie zaklimatyzuje, a żłobkowe dzieci wyrastają na śmiałe i odwazne
syn od mojej kolezanki chodził do żłobka od malutkiego i zawsze był fajnym śmiałym dzieckiem, w wieku 12 lat oprowadzał mnie po Londynie, a teraz na studia się dostał :tak: wow jak ten czas leci ;-)
Nie martw się bardzo dobrze :tak:

moniadan, spoko, poprostu wisielczy nastrój mam z tego powodu. Wczoraj mała była tylko 2 h dzis będzie 3. Wczoraj jak ją odbierałam to nie płakała ale oczka miała czerwone od płaczu :-( Ogólnioe to straszne jest to oddawanie swojego dziecka :-(

witajcie kobitki.U nas pogoda pod psem,leje od samego rana.Jesien jak nic ..A wczoraj dzwonilam do domciu i tati mowi ze upal jak ta lala!
ech..Pawimi apropo buzza, uzywalas podwojnych kolek? Bo ja mialam sobie kupic tak jak ty i terenowe i podwojne ale sie zastanawiam czy jest sens.
Pytam ciebie bo ty masz wszystkie opcje wiec masz porownanie.
A co zamkniecia watku to ja myslalam ze moze go zamknac tez kto zalozyl.heheh Ale faktycznie tylko moderator..najlepiej napisac do moda i zapytac.

hej dziewczyny!u nas dzis tez pada deszcz:-(jest buro i ponuro!!

Eve wspolczuje tego co przechodzisz oddajac mala do zlobka!!p.s.Widze ze Ada sie urodzila w moje urodziny hehe:-)fajnie!

Dziewczyny czy naprawde chcecie zamknac nasz watek??

gie-oska a jak ty się czujesz w ciąży?? masz jakieś dolegliwości czy wszystko ok??!! chciałam się ciebie zapytać czy to ty wstawiałaś zdjęcia z wakacji z nad morza?? bo jak tak to brzuszek masz bardzo malutki-fajnie:) co do tego przedstawiciela quinny to ja właśnie nie widziałam tam kolekcji z 2008 a myślę że cena 799 to jest rewelacyjna szkoda tylko że to tych dwóch kolorków dotyczy:(

mam pytanie do dziewczyn posiadających BUZZA czy kupiłybyście go jeszcze raz czy teraz byście wybrały inny wózek?? a jeśli tak to napiszcie jaki:) pozdrawiam

gie-oska a jak ty się czujesz w ciąży?? masz jakieś dolegliwości czy wszystko ok??!! chciałam się ciebie zapytać czy to ty wstawiałaś zdjęcia z wakacji z nad morza?? bo jak tak to brzuszek masz bardzo malutki-fajnie:) co do tego przedstawiciela quinny to ja właśnie nie widziałam tam kolekcji z 2008 a myślę że cena 799 to jest rewelacyjna szkoda tylko że to tych dwóch kolorków dotyczy:(

mam pytanie do dziewczyn posiadających BUZZA czy kupiłybyście go jeszcze raz czy teraz byście wybrały inny wózek?? a jeśli tak to napiszcie jaki:) pozdrawiam

hej..tak ten grubas nad morzem z mala dziewczynka i mezem to ja:-) z tego co wiem to tylko takie kolorki mieli w takich niskich cenach ale juz im sie chyba pokonczyly!!co do samopoczucia to czesto mnie pachwiny bola i czasami plecy,no i brzusio...ale teraz jest ok:-)a ty jak sie czujesz??

Podlanczam sie do twojego pytania o buzza:-)Pawimi pewnie odpowie ze nie kupilaby hehe:-)

a ty jestes moderatorem jakiego dzialu wobec tego? ale troche zaskoczona jestem bo u nas styczniowki 2008 wybieraly naszego moderatora, wsrod dziewczyn ktore pisza na naszym watku styczniowek:confused2: Nasz watek plotkarski jest chyba w zlym dziale zalozony:no: pod ciaza itd...w sumie ma cos z ciaza wspolnego bo co rusz ktoras w ciazy jest...nastepna bedzie gastone jak sie gie-ska rozleci hihi :)))

Styczniówki to tez osobny dział ja jestem na wrzesniu 08. A ten dział na którym teraz piszemy jest popristu duży i pewno kilka osób się nim opiekuje

dobra a teraz prosba...ktora mi kupi i przysle przedluzacze do pasow buzza? widzialam ze w polsce sa takie orginalne przez quinny robione wlasnie specjalnie do buzzow - na allegro widzialam, u nas nie ma mowy o czyms takim, quinny mi odpowiedzialo ze gdybym kupila wozek w europie to owszem moze by i przyslali a tak to nie:wściekła/y: Sama chcialam ze sklepu sciagnac ale taka cene za przesylke wymyslili ze kosztowaly by mnie te francowate przedluzki 1/3 cene wozka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moj mlody absolutnie sie nie moze juz zapiac, taki latem rozebrany a co dopiero jak kurtka przybedzie? skoro juz jestem zdana na tego wstretnego buzza (chlip, chlip moje bugaboo) to musze miec te przedluzacze.

Pawimi - ja Ci mogę to kupic i wysłac .
A nie ma u was takich uniwersalnych jakiejś innej firmy ? Bo u nas widziałam coś takiego chyba z canpola, byś miała szybciej bo to w sumie dwa małe paseczki

reklama
Pawimi - ja Ci mogę to kupic i wysłac .
A nie ma u was takich uniwersalnych jakiejś innej firmy ? Bo u nas widziałam coś takiego chyba z canpola, byś miała szybciej bo to w sumie dwa małe paseczki
no niestety ale nie ma:no: nie ma nic co by do buzza pasowalo, w sumie te pasy sa takie specyficzne tylko dla buzza calkiem inne niz w innych wozkach.to cos takiego ORYGINALNE przedłużki do pasów do QUINNY BUZZ (720821110) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry