reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ja uzywalam wlasnie kojca Graco ale tylko jako miejsca do zabawy przez jakis czas. A kojec jak kojec. Jak go rozlozylam prawie rok temu tak stoi do dzis. A to w salonie, a to w jadalni. Teraz powoli bede sie chyba musiala go pozbyc bo juz nie bardzo jest mi potrzrebny. Tylko dokupilam sobie do niego materacyk bp to co jest tylko w komplecie to jakies takie twarde i niewygodnie mialam wrazenie .
ja co prawda graco nie posiadam ale rzeczywiscie maja dosc dobre opinie u nas i wygladaja solidnie, osobiscie mialam Combi i orginalny materacyk ktory byl w zestawie sprawuje sie dobrze, uzywamy tego lozeczka tylko do podrozy natomiast w domu uzywalam kolyski z tego samego zestawu.
I mam nadzieje ze jednak Pawimi nie zamknie tego watku:-)Co do kola terenowego i tego zwyklego to tez Pawimi Ci odpowie bo ona miala oby dwa:-)
watek to same chcialyscie kiedys zamknac tylko nie bylo chetnego ktory by sie tym zajal.
Kolo terenowe polecam, bez niego to ten wozek bylby juz kompletnym wrakiem.
Gie-oska Powiem Ci ze te zwykle dwa kolka w zime kiepsko sie sprawuja,chyba ze bedziesz jezdzic tylko po odsniezonych chodnikach to ok. Ale glebszy snieg odpada bo kolka nie daja rady, wozek staje deba i sie caly przekrzywia,przetestowalam to w gorach --- tragedia :(
niestety ale tutaj sie musze zgodzic w 100 %, pamietam jak pojechalismy do centrum Chicago na auto show tej zimy to ledwo moj maz dawal rade po swiezo oblodzonych chodnikach chociaz u naz odsniezaja i sypia na biezaco czyli generalnie warunki do jazdy nie byly az tak tragiczne mimo wszystko buzz tutaj zawodzil na calej linii.
Aniam a Ty jako moderator nie mozesz jakos zablokowac zeby te reklamy sie nie pojawialy na watku?
ania nie jest moderatorem naszego watku, my nie mamy moderatora, nigdy go nie wybralysmy.
wydawało mi się że ten capri to też ma 2 siedziska
capri ma jedno siedzisko:sorry: ale mozna dokupic to drugie "wieksze" osobno.
z tej obecnej kolekcji mi sie najbardziej podoba kollorek IRON:-)
w kolorze iron mam swojego quinny zapp:-)

reklama
witaj aga444 na naszym watku...
tym oto sposobem mamy 200 strone naszych plotek i bzdurek :)))))) ale ten czas leci :)

hehe ja tez codziennie przegladam buzzy na allegro:-)i to juz jest choroba hehe:-)z tej obecnej kolekcji mi sie najbardziej podoba kollorek IRON:-)co do tego capri to wiem ze sa takie z dwoma siedziskami..ale moze uda mi sie odkupic 5mcy buzz od dziewczynyz bb..ale sadze ze on wczesniej sie sprzeda!!a Ty skad wiesz ze sa jacys przedstawiciele w katowicach??daj namiar?i skad wiesz ze oni maja taniej??a pewnie kolekcja buzzow 2010 bedzie kosztowac ok 3tys.
Wiesz kogo urodzisz??
co do wyprawki..to ciuszki juz mam:-),lozeczko po corce mam..tylko nie wiem czy przemalowac je na ciemniejszy kolorek??komode musze kupic bo maly bedzie mial swoj pokoj,chyba musze dokupic posciel(chodz moj m dziwi sie po co dla synka nowa posciel skoro jest po Mai a ja nie pozwole aby synek spal w rozowej poscieli),wozek(buzz;-)),pare pieluch tetrowych z obrazkami,kosmetyki dla malucha, i nowy zestaw butelek albo canpol albo TT bo mam aventy ale one maja szkodliwy skladnik BPA i nie zamierzam ihc dalej uzywac!!i t chyba wszystko:-)poza tym mam szlaban na jakie kolwiek zakupy dla synka narazie ale mysle ze maz mi odpusci od pazdzienika:-)
A Ty w jakkim miescie mieszkasz??

Taka posciel chce: 3cz.piękna pościel 135x100 z aplikacją PROMON (727925535) - Aukcje internetowe Allegro krowka bialo-blekitna a drugi komplet to jakis z tych zdjec co wkleilam:-)dinusie mi sie podobaja tylko nie wiem ktory kolorek wybrac??

Ja mieszkam w Brzeszczach(koło Oświęcimia) taka dziura ale nie narzekam:)
co do przedstawiciela to wystarczy wejść na stronę quinny i tam w zakładkę kontakt i pisze że firma mieści się na kolejowej w katowicach:) te buuzy z 2009 roku są już tam od dłuższego czasu w promocji- i kosztują tyle co na allegro więc... zastanawiam się czy tych starszych modeli nie mają jeszcze taniej bo na stronie nic nie pisze.
co do płci mojej pociechy to będę miała synka, a co do twojej pościeli to ciężki masz wybór ja się nie mogłam zdecydować przez jakiś m-c i wkońcu wybrałam z feretti. butelki też kupiłam z tt bardzo fajnie wyglądają zobaczymy jak się będą sprawdzać. Gdyby mi zostały jakieś rzeczy po córze to mój mąż też pewnie by komentował moje zakupy ale że nic nie mam to... mogę szaleć pozdrawiam:-)

Atak wogóle to witam was wszystkie:) przeczytałam spory kawałek waszego forum i muszę wam pogratulować ślicznych dzieciaczków:)

to widze nie obedzie sie bez zakupu terenowego kola...Pawimi teraz na allegro sprzedaja buzzy capri z dwoma siedziskami w zestawie:-)

Aga4444...a to znam ten namiar ze str quinny..oni mieli ostatnio spacerowki gold i te granatowe po 799 plus 22vat!!

ania nie jest moderatorem naszego watku, my nie mamy moderatora, nigdy go nie wybralysmy.
:-)

Nie może być moderator tylko naszego watku , moderatorzy sa od całych działów czyli u nas może działać moderator watku : ciąża, poród , połóg

Buzzy i buzzy na tapecie he he to się nie wtracam , bo ja nie mam:-p

reklama
Nie może być moderator tylko naszego watku , moderatorzy sa od całych działów czyli u nas może działać moderator watku : ciąża, poród , połóg
a ty jestes moderatorem jakiego dzialu wobec tego? ale troche zaskoczona jestem bo u nas styczniowki 2008 wybieraly naszego moderatora, wsrod dziewczyn ktore pisza na naszym watku styczniowek:confused2: Nasz watek plotkarski jest chyba w zlym dziale zalozony:no: pod ciaza itd...w sumie ma cos z ciaza wspolnego bo co rusz ktoras w ciazy jest...nastepna bedzie gastone jak sie gie-ska rozleci hihi :)))

Ostatnia edycja:
Do góry