reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

jeszcze zapomniałam napisać że ja przemalowałam łóżeczko z jasnego na ciemny kolor dla starszego dziecka-dawno to było- z tym że ja nie polecam bo córka potem na nim zęby ćwiczyła i całe było "porysowane":-) chyba że dla takiego maluszka tylko ale decyzja należy do ciebie:)

"beakta" dzięki za info co do tapicera bo właściwie to słyszałam że można zamówić materac tylko nie wiedziałam gdzie:)

reklama
ja tez rodze w listopadzie:-)na kiedy masz termin??i jaki buzz chcesz jaki kolor?Bo ja juz tez sie na buzza zdecydowalam:-)co do kojca ja tez mam chicco i uzywalam go jako przenosne lozko:-)teraz tez bede uzywac i tradycyjnego i kojca ale kojec pozniej.tak sie zastanawiam czy nie przemalowac lozeczka drewnianego na ciemny kolor bo mam jasny jak myslicie??
ja mam termin na 15.11 :)a ty?? a jeżeli chodzi o kolor buzza to RACCOON najbardziej mi się podoba. a ty będziesz kupowała to kółko terenowe?? i czy masz już wózek w domku?? ja jeszcze nie mam dopiero w październiku będę kupować. co do łóżeczek to ja bym chciała tylko takie turystyczne+materac jeździłam wczoraj po sklepach i nic mi się nie podobało (poza tym że w każdym sklepie jakim byłam to łóżeczek t. były 3 szt) więc dlatego was pytam bo chyba na allegro sobie kupię:) pozdrawiam

Ja mam na 9listopada wiec troche wczesniej:-)mi sie najbardziej podoba capri...i mam nadzieje ze uda mi sie takiego nabyc:-)a Ty caly zestaw chcesz kupic??kolo terenowe nie wiem czy kupie zoacze jak w warunkach zimowych zwykle sprawi??ja wozka nie mam dopiero pod kkoniec pazdzienika moge kupic:-(maz mi teraz nie pozwala kupic:-(poza tym nie mam calej kaski nanego.u mnie w kazdej hurtowni dzieciecej jest pelno lozeczek turystycznych.
Jesli mi nie wyjdzie z tym capri(bo sie sprzeda wczesniej)to tez mi sie podobaja te kolorki 2009 i licze ze ceny spadna.

Gie-oska Powiem Ci ze te zwykle dwa kolka w zime kiepsko sie sprawuja,chyba ze bedziesz jezdzic tylko po odsniezonych chodnikach to ok. Ale glebszy snieg odpada bo kolka nie daja rady, wozek staje deba i sie caly przekrzywia,przetestowalam to w gorach --- tragedia :(

Gie-oska Powiem Ci ze te zwykle dwa kolka w zime kiepsko sie sprawuja,chyba ze bedziesz jezdzic tylko po odsniezonych chodnikach to ok. Ale glebszy snieg odpada bo kolka nie daja rady, wozek staje deba i sie caly przekrzywia,przetestowalam to w gorach --- tragedia :(

aha to lipa:-(ja po gorach jezdzic nie bede ale do parku tak...a tam roznie z tym odsniezaniem jest..no chyba ze nie bedzie sniegu w tym roku co tez mi odpowiada:-)na swieta niech bedzie:-)

Ja mam na 9listopada wiec troche wczesniej:-)mi sie najbardziej podoba capri...i mam nadzieje ze uda mi sie takiego nabyc:-)a Ty caly zestaw chcesz kupic??kolo terenowe nie wiem czy kupie zoacze jak w warunkach zimowych zwykle sprawi??ja wozka nie mam dopiero pod kkoniec pazdzienika moge kupic:-(maz mi teraz nie pozwala kupic:-(poza tym nie mam calej kaski nanego.u mnie w kazdej hurtowni dzieciecej jest pelno lozeczek turystycznych.
Jesli mi nie wyjdzie z tym capri(bo sie sprzeda wczesniej)to tez mi sie podobaja te kolorki 2009 i licze ze ceny spadna.

fajnie masz ja tak po cichu liczę na to że urodzę 12.11 no ale nie jest to zależne odemnie:) jeśli u ciebie jest dużo tych łóżeczek to znaczy że mieszkasz w dużym mieście ja mieszkam "na zadupiu"(a po sklepach jeździłam po bielsku) tak że...
co do wózka to ja bym chciała gondole + te dwa siedziska fotelik mam maxi-cosi wiec chociaż to odpada a ocieplacz na nóżki dopiero w przyszłym roku bo teraz się nie przyda. a ty co zamierzasz nabyć?? a zastanawiałaś się też nad jakimś innym wózkiem??

fajnie masz ja tak po cichu liczę na to że urodzę 12.11 no ale nie jest to zależne odemnie:) jeśli u ciebie jest dużo tych łóżeczek to znaczy że mieszkasz w dużym mieście ja mieszkam "na zadupiu"(a po sklepach jeździłam po bielsku) tak że...
co do wózka to ja bym chciała gondole + te dwa siedziska fotelik mam maxi-cosi wiec chociaż to odpada a ocieplacz na nóżki dopiero w przyszłym roku bo teraz się nie przyda. a ty co zamierzasz nabyć?? a zastanawiałaś się też nad jakimś innym wózkiem??

oj zastanawialam sie...zastanawialam...marudzialm dziewczyom na watku ze chyba mialy mnie dosc:cool::cool::cool::cool: ...myslalam nad quinny speedy,mutsy,chicco itp ale jednak buzz mi sie najbardzij podoba:-)ja mieszkam we wrocku wiec sporoe miasto:-)ja chce spacerowke plus gondole...ta spacerowka capri ma jedno siedzenie bo jest uzywany..ale watpie ze dorwa do pazdziernika bo sie pewnie sprzeda wtedy bede szukac spacerowki z dwoma siedziskami i gondolki:-)

wiesz co jak przeglądałam na allegro oferty-codziennie to robie:) mam już obsesję na punkcie tego wózka-to wydawało mi się że ten capri to też ma 2 siedziska nie wiem jaką kwotą dysponujesz ale one dość dużo potaniały te wózki zastanawiam się jakie ceny będą u przedstawiciela w k-ach tych starych kolekcji. najbardziej się boję że te nowe wózki co teraz wejdą będą rewelacyjne a ja nie będę sobie mogła na nie pozwolić bo pewnie cena będzie wstrząsająca:) a co do innych wózków to ja zastanawiałam się jeszcze nad mutsy ale spacerówa mi się nie podoba bo jest strasznie masywna a ostatnio widziałam jeszcze takie ABC DESING i też nawet fajnie wyglądały. a wyprawkę dla niemowlaka już kompletujesz??

wiesz co jak przeglądałam na allegro oferty-codziennie to robie:) mam już obsesję na punkcie tego wózka-to wydawało mi się że ten capri to też ma 2 siedziska nie wiem jaką kwotą dysponujesz ale one dość dużo potaniały te wózki zastanawiam się jakie ceny będą u przedstawiciela w k-ach tych starych kolekcji. najbardziej się boję że te nowe wózki co teraz wejdą będą rewelacyjne a ja nie będę sobie mogła na nie pozwolić bo pewnie cena będzie wstrząsająca:) a co do innych wózków to ja zastanawiałam się jeszcze nad mutsy ale spacerówa mi się nie podoba bo jest strasznie masywna a ostatnio widziałam jeszcze takie ABC DESING i też nawet fajnie wyglądały. a wyprawkę dla niemowlaka już kompletujesz??

hehe ja tez codziennie przegladam buzzy na allegro:-)i to juz jest choroba hehe:-)z tej obecnej kolekcji mi sie najbardziej podoba kollorek IRON:-)co do tego capri to wiem ze sa takie z dwoma siedziskami..ale moze uda mi sie odkupic 5mcy buzz od dziewczynyz bb..ale sadze ze on wczesniej sie sprzeda!!a Ty skad wiesz ze sa jacys przedstawiciele w katowicach??daj namiar?i skad wiesz ze oni maja taniej??a pewnie kolekcja buzzow 2010 bedzie kosztowac ok 3tys.
Wiesz kogo urodzisz??
co do wyprawki..to ciuszki juz mam:-),lozeczko po corce mam..tylko nie wiem czy przemalowac je na ciemniejszy kolorek??komode musze kupic bo maly bedzie mial swoj pokoj,chyba musze dokupic posciel(chodz moj m dziwi sie po co dla synka nowa posciel skoro jest po Mai a ja nie pozwole aby synek spal w rozowej poscieli),wozek(buzz;-)),pare pieluch tetrowych z obrazkami,kosmetyki dla malucha, i nowy zestaw butelek albo canpol albo TT bo mam aventy ale one maja szkodliwy skladnik BPA i nie zamierzam ihc dalej uzywac!!i t chyba wszystko:-)poza tym mam szlaban na jakie kolwiek zakupy dla synka narazie ale mysle ze maz mi odpusci od pazdzienika:-)
A Ty w jakkim miescie mieszkasz??

Taka posciel chce: 3cz.piękna pościel 135x100 z aplikacją PROMON (727925535) - Aukcje internetowe Allegro krowka bialo-blekitna a drugi komplet to jakis z tych zdjec co wkleilam:-)dinusie mi sie podobaja tylko nie wiem ktory kolorek wybrac??

Ostatnia edycja:
witam

ja tez rodze w listopadzie:-)na kiedy masz termin??i jaki buzz chcesz jaki kolor?Bo ja juz tez sie na buzza zdecydowalam:-)co do kojca ja tez mam chicco i uzywalam go jako przenosne lozko:-)teraz tez bede uzywac i tradycyjnego i kojca ale kojec pozniej.tak sie zastanawiam czy nie przemalowac lozeczka drewnianego na ciemny kolor bo mam jasny jak myslicie??

a materacyk mi pasowal do chicco tj mialam w zwyklym drewnianym lozeczku:-)I mam nadzieje ze jednak Pawimi nie zamknie tego watku:-)Co do kola terenowego i tego zwyklego to tez Pawimi Ci odpowie bo ona miala oby dwa:-)na allegro teraz jeden sprzezedawca sprzedaje wlasnie buzza z kolem terenowym zamiast tego zwyklego.

ja mam termin na 15.11 :)a ty?? a jeżeli chodzi o kolor buzza to RACCOON najbardziej mi się podoba. a ty będziesz kupowała to kółko terenowe?? i czy masz już wózek w domku?? ja jeszcze nie mam dopiero w październiku będę kupować. co do łóżeczek to ja bym chciała tylko takie turystyczne+materac jeździłam wczoraj po sklepach i nic mi się nie podobało (poza tym że w każdym sklepie jakim byłam to łóżeczek t. były 3 szt) więc dlatego was pytam bo chyba na allegro sobie kupię:) pozdrawiam

Moj Sofijka jest z listopada 15;-) smaly skorpionki :szok: hehehhe tez chcialm urodizc 12 :sorry: ale córka urodziła sie co do dnia:tak:

A ja mam tak malo czasu na cyztanie, czytam po łebkach Was...

Postanowiłam jednak zabrac buzzza do PL ciekawe czy wroco caly:rofl2:

reklama
Halo dziewczynki! No widze ze znow dyskusja apropo buzza trwa.A ja wam powiem ze przy przeprowadzce wyciagnelam buzzika i stoi rozlozony razem z trzema innym woziami.Hhih taaka mala wystawka sie w pokoju , ktorego nie uzywam.I tesknie za moim buuzikiem hiih
No a co do kojca to ja uzywalam bardzo czesto.Na gorze w sypialni mam normalne lozeczko, ale na dole uzywalam bardzo dlugo kojca.Ja mam kojec no name , ale on jest taki fajny duuuzy i sluzyl tez dlugo do zabawy.Wogole jak ja jestem sama w domu , bezpiecznie mi bylo wrzucic malucha do kojca jak np potrzebowalam do toalety wyjsc heheh

Do góry