reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
cześć dziewczyny!!!! trafiłam na ten wątek ze względu na buzza na temat którego szukałam opinii ale widzę że są najróżniejsze-ale i tak postanowiłam go kupić:) chciałam was zapytać mimo tego że jest to temat plotkarsko- wózkowy czy używacie łóżeczka turystycznego dla swoich dzieci?? ja rodzę w listopadzie i bardzo bym chciała takie łóżeczko mieć tylko nie wiem jakiej firmy? oglądałam łóżeczka GRACO może macie na ich temat jakąś opinie??-bo wyczytałam na tym forum-które prawie całe przeczytałam- że wózki to porażka. z góry dziękuję wam za odp pozdrawiam aga:-)

cześć dziewczyny!!!! trafiłam na ten wątek ze względu na buzza na temat którego szukałam opinii ale widzę że są najróżniejsze-ale i tak postanowiłam go kupić:) chciałam was zapytać mimo tego że jest to temat plotkarsko- wózkowy czy używacie łóżeczka turystycznego dla swoich dzieci?? ja rodzę w listopadzie i bardzo bym chciała takie łóżeczko mieć tylko nie wiem jakiej firmy? oglądałam łóżeczka GRACO może macie na ich temat jakąś opinie??-bo wyczytałam na tym forum-które prawie całe przeczytałam- że wózki to porażka. z góry dziękuję wam za odp pozdrawiam aga:-)
Ja uzywalam wlasnie kojca Graco ale tylko jako miejsca do zabawy przez jakis czas. A kojec jak kojec. Jak go rozlozylam prawie rok temu tak stoi do dzis. A to w salonie, a to w jadalni. Teraz powoli bede sie chyba musiala go pozbyc bo juz nie bardzo jest mi potzrebny. Tylko dokupilam sobie do niego materacyk bp to co jest tylko w kompecie to jakies takie twarde i niewygodnie mialam wrazenie .

Ja mam łóżeczko turystyczne baby - ono i jest całkiem fajne . Ale mam je jako dodatkowe , bo jakoś bardziej wole te tradycyjne ze szczebelkami , ale to oczywiście kwestia gustu

Dzięki wielkie za odpowiedź:) "beakta" a z dokupieniem materaca nie miałaś problemu?? bo mi się wydaje że te łóżeczka takie niewymiarowe są?? i jeszcze chciałam was zapytać czy do buzza 3 to kółko z przodu zastąpić terenowym czy to jest bez różnicy??pozdrawiam:) i proszę was nie zamykajcie tego wątku przez ten spam bo ja bym bardzo chciała zobaczyć zdjęcia z tych targów wózkowych a potem się boję że was nie znajdę:( a jestem bardzo ciekawa

A ja mam posępny humor, jutro Ada idzie pierwszy dzień do żłobka :baffled:
wspolczuje:-(a czemu daliscie ja do zlobka??pewnie do pracy musisz wracac??Mam nadzieje ze Ada szybko sie zaklimatyzuje!!
ja tez rodze w listopadzie:-)na kiedy masz termin??i jaki buzz chcesz jaki kolor?Bo ja juz tez sie na buzza zdecydowalam:-)co do kojca ja tez mam chicco i uzywalam go jako przenosne lozko:-)teraz tez bede uzywac i tradycyjnego i kojca ale kojec pozniej.tak sie zastanawiam czy nie przemalowac lozeczka drewnianego na ciemny kolor bo mam jasny jak myslicie??
Dzięki wielkie za odpowiedź:) "beakta" a z dokupieniem materaca nie miałaś problemu?? bo mi się wydaje że te łóżeczka takie niewymiarowe są?? i jeszcze chciałam was zapytać czy do buzza 3 to kółko z przodu zastąpić terenowym czy to jest bez różnicy??pozdrawiam:) i proszę was nie zamykajcie tego wątku przez ten spam bo ja bym bardzo chciała zobaczyć zdjęcia z tych targów wózkowych a potem się boję że was nie znajdę:( a jestem bardzo ciekawa

a materacyk mi pasowal do chicco tj mialam w zwyklym drewnianym lozeczku:-)I mam nadzieje ze jednak Pawimi nie zamknie tego watku:-)Co do kola terenowego i tego zwyklego to tez Pawimi Ci odpowie bo ona miala oby dwa:-)na allegro teraz jeden sprzezedawca sprzedaje wlasnie buzza z kolem terenowym zamiast tego zwyklego.

Aniam a Ty jako moderator nie mozesz jakos zablokowac zeby te reklamy sie nie pojawialy na watku?

Dzięki wielkie za odpowiedź:) "beakta" a z dokupieniem materaca nie miałaś problemu?? bo mi się wydaje że te łóżeczka takie niewymiarowe są??
Ja kojec kupowalam w Irlandii i z materacem nie bylo zadnego problemu. Ale zapomnialam tez napisac ze w Polsce tez mam kojec tylko zaden firmowy i do niego zamowilam u tapicera materac na wymiar. I tez kojec jak kojec. Narzekac na nie moge.

reklama
ja tez rodze w listopadzie:-)na kiedy masz termin??i jaki buzz chcesz jaki kolor?Bo ja juz tez sie na buzza zdecydowalam:-)co do kojca ja tez mam chicco i uzywalam go jako przenosne lozko:-)teraz tez bede uzywac i tradycyjnego i kojca ale kojec pozniej.tak sie zastanawiam czy nie przemalowac lozeczka drewnianego na ciemny kolor bo mam jasny jak myslicie??

a materacyk mi pasowal do chicco tj mialam w zwyklym drewnianym lozeczku:-)I mam nadzieje ze jednak Pawimi nie zamknie tego watku:-)Co do kola terenowego i tego zwyklego to tez Pawimi Ci odpowie bo ona miala oby dwa:-)na allegro teraz jeden sprzezedawca sprzedaje wlasnie buzza z kolem terenowym zamiast tego zwyklego.

ja mam termin na 15.11 :)a ty?? a jeżeli chodzi o kolor buzza to RACCOON najbardziej mi się podoba. a ty będziesz kupowała to kółko terenowe?? i czy masz już wózek w domku?? ja jeszcze nie mam dopiero w październiku będę kupować. co do łóżeczek to ja bym chciała tylko takie turystyczne+materac jeździłam wczoraj po sklepach i nic mi się nie podobało (poza tym że w każdym sklepie jakim byłam to łóżeczek t. były 3 szt) więc dlatego was pytam bo chyba na allegro sobie kupię:) pozdrawiam

Do góry