reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

ja tam jestem zadowolona z moich 168. Jak dla mnie w sam raz, ani nie za duza ani nie za mała :) Szkoda ze o wadze nie mogę tego powiedzieć :(

reklama
ja ok 168 cm za to waga mi sie nie podoba bo za malo:(51 czuje sie jak szkieletor i doprowadza mnie do szalu jak wszyscy mowia "jakas ty chudzina!!"wwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrr

lepiej być chudziną czarownica!!! Wierz mi. Chesz to ci oddam troche mojego tłuszczyku. 51 kg!!! Bosze tyle wazyłam jak byłam w 6 klasie podstawówki

wierz mi nieeee!! przesada i w ta i w ta nie jest dobra ale ja wole bardziej kobiece ksztalty a nie wlasnie posture 6-klasistki!
jak mialam po cizy tak 56 czulam sie swietnie

ola_o wyskoa z ciebie laska;-)
ja mam 170cm i waze teraz ok 61kg i sie nie martwie czy duzo czy malo:-)
Gluszek a o ktorym tluszczyku ty mowisz jak widzialam fotki to zadnego nie wypatrzylam:baffled: nie sicemniaj;-)

reklama
Do góry