reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

wlasnie mi sie przypomnialo ze kupujac dzis sporo ciuszkow poprosilam o smokcza avent do butelki i nie dostalam go nie wiem czy mi policzyla za nie go czy nie ale sie wscieklam wlasnie buuuuuu

a mam pyt w panelu uzytkownika sa sledzone temty co zrobic by sladzic jaksi temat o co tu chodzi??

reklama
my jesteśmy na Avencie ale mała juz umie pić i z Nuka i z Canpola. Mała oszustka... a udawała ze z niczego nie umie pic. TEraz sobie natomiast "zapomniała" jak się pije z Niekapka hehehe

16,198,1364115,1,maz_spod_znaku_polksiezyca,kiosk.html

Qzwa dziewczyny o co chodzi z tym Bebilonem dlaczego wstrzymany? Nie moge sie doczekac jakichs konkretnych wiadomosci:-( Boje sie przeciez ja karmiłam cały cas tym Alka:szok: :-( Czy cos mu teraz grozi:confused: :sick:

reklama
A juz wiem to chodzi o wstrzymanie Bebilonu pepti 2 a moj je zwykły Bebilon mam nadzieje ze to jest dobre bo nic o nim nie mowili w telewizji. Dziewczyny uwazajcie na to mleko bo dopiero za 2 tygodnie maja byc wyniki czy to mleko jest bezpieczne!!

Do góry