reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Czrownica - ja mam tylko butelki Aventu. Faktycznie czasem ciekną, ale wtedy wystarczy wyciągnąć bardziej smoczek lub dokręcić zakrętkę - są po porostu nieszczelnie założone.

reklama
:baffled: na wszystkie sposoby juz zakrecalam i sielowalam sie z ta butla a wczoraj zakrecial ja tyle o ile i nie lecialo!!! nie mam poj od czego to zalezy

Mam to samo z jedna butelka tzn chyba ze smoczkiem tez z Aventu i sie wsciekam jak robie kasze a tu mi wylatuje bo bokach, cieknie i rozchlapuje sie jak potrzasam butelka:wściekła/y:Potem jak karmie to juz nie cieknie. Mam w sumie 4 butelki z Awentu a miałam 5 i tylko z ta jedna jest problem. To chyba jakas wada bo tez dokrecałam juz na rozne sposoby, a moze z luzna zatyczka:confused:

wiecie co dzis odkrylam ze jak nie zakrecam na maxa tylko tak w sam raz bez przesady to nie cieknie !! juz sama nie wiem jutro kupie new smoczka i zobacze!!!!

Ja mam butelki NUKa- właściwie to jedną, bo wcześniej nie były mi potrzebne- ale teraz muszę dokupić i też nie ciekną i w ogóle są super- Pola nie chce innych smoczków- próbowałam jej dać Aventu to nie umiała pić:)

reklama
Do góry