reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
No i jak tam spotkanie ?? Koniecznie napiszcie :tak:
I mam cichą nadzieję, że następnym razem może mnie weźmiecie pod uwagę :zawstydzona/y:
Buziaki ;-)

No i jak tam spotkanie ?? Koniecznie napiszcie :tak:
I mam cichą nadzieję, że następnym razem może mnie weźmiecie pod uwagę :zawstydzona/y:
Buziaki ;-)

inna... a tego posta nie widzialas??? -->
Inna to bym bardziej przyjedź...nastrój napewno się polepszy!
spotkanko bylo otwarte ;-) dla was tez znalazloby sie miejsce i ciacho....

no wlasnie... kto ma zjesc to ciasto??? Jasiek skwitowal to krotko... "panie zjedza to nastepnym razem" ;-)

no a tak ogolnie to bylo mi bardzo milo w Waszym towarzyswie ;-)

hej , mała zołza zasnęła mi w aucie i pospała godzinkę , autko nam pod lidlem ( koło nas) odmówiło posłuszeństwa więc zrobiłyśmy spacerek do domu.....i teraz dopiero poszła spać...gadała gadała i nareszcie zasnęła!
A spotkanko miłe bardzo...fajnie było Was poznać. Inna , następnym razem się pojaw!

daggy ;-) Jasiek zakochany w Oli ;-) ("bo ona taka slodziutka") i jeszcze fajan jest pani aniulka ("bo jest bezglutkiem jak ja") ;-)
no i wersja o zadzidziusiowanym calym domu nadal aktualna ;-) dopiero teraz go emocje puscily i poszedl spac ;-)

aha.... zostawilas sloiczki od Amelkowej... czekaja ;-)

Dziewczyny, ja się nie chciałam wciskać na siłę :no: To raz... A dwa, że jakbym wyruszła po 16 to godzinka jazdy i byłabym po 17...:sorry: Bez sensu...
Poza tym mój mąż ma jakąś obsesję i jak mam jechać dalej (czyli więcej niż 20 km od nas) to jest tragedia :-D:-D:-D:-D No a przecież nie będę się z całą rodziną na spotkanie cisnąć ;-)
Grunt, że się udało :tak:
Rubi i inne dziewczyny - chodzicie do zoo?? Bo my na pewno będziemy jechać :tak: Tylko nie wiem kiedy :no: Na pewno do końca tych wakacji :tak:
Co poza tym... Ja pewnie pisałam, że mieszkałam kilka miesięcy na ZWMie :tak: A konkretnie na Bytnara Rudego :-D I było fajnie (nie licząc sąsiadki spod spodu ) :-D:-D:-D

Aha, dziewczyny, jak będzie ładna pogoda, latem zapraszam Was do siebie do Turawy!!! Co do terminu jeszcze się umówimy, przed domem jest kawał trawnika, można rozłożyć koce w cieniu gruszy :-D:-D dookoła cisza...

czy Ty kobieto sadzisz ze jak ja na tym kocu usiade to sie sama o wlasnych silach przed porodem podniose? bedziesz musiala mojego dr R i swojego dr W wzywac coby mi ta cesarke w cieniu gruszy zrobili :-):-D:-D

inna - do Zoo chodzimy ale ja nie wiem ile mi czasu wzglednej mobilnosci zostalo :tak:;-)

Rubi podniesiemy Cię z pod tej gruszy!!! albo przeturlamy do domku!
Inna -do zoo to ja chodzę kilka razy w wakacje....uwielbiam...więc chętnie się wybiorę :-)

reklama
no wlasnie Amelkowa ;-) moj malz zalowal ze jedyny facet o wzroscie powyzej 150 cm byl tak krotko :-(

a co do mszy to... w Opolu na Szczepanowicach (troche daleko...) jest zwykle o 16:00 ale to w niedziele a u mnie na ZWM masz dzisiaj msze o 16:00 i 18:30 ;-)

no i mam pytanko do Ciebie - wozek juz masz zalatwiony??? jakos nigdy o tym nie rozmawialysmy... dziadkowie moze kupuja? bo kolezanka ma na zbyciu taki jak ja mam i bede miala...

Do góry