reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
szkoda, ze nie zrobiłysmy ani jednej fotki na spotkanku ... ja cały czas miałam zabrac aparat i nie zabrałam :baffled:

hi ;-)

faktycznie - fotek brak - bedzie co nadrabiac nastepnym razem ;-)

nie macie jakiegos zapasowego kregoslupa? w dodatku tak mi nogi spuchly jak nigdy dotad w tej ciazy i bola... ja jednak na prawde jestm za stara na ciaze...

Ostatnia edycja:
Amelkowa ;-) przy Jasku tez najbardziej opuchniete nogi mialam przed poludniem... teraz puchna mi nawet dlonie w dodatku prawa ciagle dretwieje :-( no i opuchlizna wczoraj wieczorem nie zeszla o zostala do rana - malz stwierdzil ze cala spuchlam...

a jak konkretnie rozciagasz ta rwe? bo u mnie to chyba wlasnie rwa kulszowa :-(

Ja to pewnie bym sobie pospała, ale co na to Gangster :rofl2:

Padam ze smiechu normalnie :-D:-D:-D, dzis TZ pojechał do Balgii. ale po drodze wstepuje siostruni pakiet Kubusiowy zawiezc ( oj jaki okrojony, niestety :-p) i dziwnym zbiegiem okolicznosci pierwszy raz w zyciu dodała dzis rano commenta do fotki Kubcia na nk ... no padne zaraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie, ze on fotelik mi pakował, jak Kubus nie ma nowego :szok::szok::szok:, a my dzisiaj do tego koscioła załatwiac jedziemy i do Karolinki ... gadam mu bierz, Kubus w samych pasach bedzie jezdził :cool: ... no i fotelik został :-p

aaa na spuchlizny Lotion 1000 mozna :tak:

i prosze mi tu od rana o rwie kulszowej nie przypominac :angry:, myslalam, ze oszaleje z nia w ciazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ... pocieszcie sie dziewczyny, ze kiedys te niedogodnosci sie skonczą :tak:

Rubi ja też się obudziłam ze spuchniętymi nogami... Palce jak serdelki, aż się M. śmiał...:wściekła/y: Dziwi mnie to że opuchlizna jest rano:eek: nie powinno tak być dopiero wieczorem??

W ciazy opuchlizna jest non stop, bez roznicy czy noc czy dzien :-p raz wieksza raz mniejsza, ale jest :-p ... no nie zazdrosze, ale przerabiałam to dokładnie rok temu .... juz 3 tygodzie i Cesio ma roczek :szok::szok::szok:, a to taki noworodeczek :tak:

Amelkowa ;-) ja juz mam chyba za duzy brzuchol na taka gimnastyke ;-) cale szczescie ze Jaskowi nie mowilam o swoich planach na dzisiaj - chcialam go zabrac na Potwory kontra Obcy 3D ale nie dam rady sie chyba dotelepac do kina... znow pojdziemy zaraz po przedszkolu w poniedzialek albo w srode...

a co do Marcikowego TZ to on chociaz konsekwentny jest a moj malz.... raz twierdzi ze szwagierce trzeba dac po Jasku wszystko bo ma miec chlopca a my kupimy dla Monisi nowe rzeczy (hmmm... szwagierka ma wlasne mieszkanie bo malz po smierci taty zrzekl sie swojej polowy a my wynajmujemy i jakby to powiedziec... raczej nas nie stac na nowki i to te z wyzszej polki cenowej....) a innym razem jest zly ze jej pomagam z zakupami bo "ja musialem sobie z tym poradzic sam wiec dlaczego oni maja miec lepiej?" no i o co mu chodzi???

a opuchlizny jakos bede musiala przezyc - najgorsze jest to ze lezenie na plecach z uniesionymi nogami odpada bo mnie w tej pozycji przytyka ;-( nie moge zlapac powietrza ;-(

reklama
Miałam suwaczek, skasowałam i mi sie nie chciało znowu robic :-p. Wieczorkiem pomysle, bo zębiska tez trzeba zaktualizowac, mamy juz 7-go na wierzchu :tak:

Wczoraj z TZ dzieliłam ubranka Kubusia co moje, co jego dla siostruni (kilka rzeczy mi tak szkoda było :-(, przesuper kombinezoniki cieniutkie a takie ciepłe. Jesienny i zimowy. Zimowy taki ciepły, ze mały przy -20 st mrozu jezdził w nim, body i rajtuzach tylko :tak: i goracy był moj zmarzluch :tak: - super bo cieniutki, ruchów nie krepował, no coz poszedł papap :eek:), ale to malenstwa:-), a te czapeczki :-), a te spodenki w których wychodził, ze szpitala :-) (zostawie mu je na 18-stke :-p).
Mam troche sposzków welurowych, w ktorych Kubcio nie zdarzył chodzic. Było na nie za ciepło :tak:, a jak zrobiło sie chłodniej i polubił spioszki, trafiły do kartonu z napisem, za małe :-p. Własnie dziewczyny jak chcecie cos z ciuchów to mowcie moze mamy :tak: Bo sa ciuszki tez unisex, nie tylko bardzo męskie :-)

TZ wydebił od mła mate dla niej, juz załuje :-p, ale ja ja tylko pozyczyłam ... reszta spokojnie lezy w domu :laugh2:

Do góry