Kasiula1431
Fanka BB :)
A jakie jest wasze zdanie na temat tętna płodu A płci dziecka sprawdziło się u was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w 13 tyg powiedział ze na 90%chłopiecMoim zdaniem nie. Mi lekarz mówił, że w tym tygodniu narządy chłopców i dziewczynek wyglądają tak samo.
Fajnie ja w dwie poprzednie ciążę O płci dziecka dowiedziałam się ok 19tc A teraz poszłam na genetyczne w 13 tc i bez mojego pytania powiedział bez wahania płeć dziecka co mnie zaskoczyło teraz zostaje mi czekać czy się potwierdziMi w 13 tyg powiedział ze na 90%chłopiec
Myślę, że to raczej był strzał. Szanse 50/50.Mi w 13 tyg powiedział ze na 90%chłopiec
I tak najlepiej poczekać do polowkowych moim zdaniem. Szczególnie jak werdykt pada na dziewczynkę u mnie w 4 miesiącu była dziewczynka ale młody niedługo później pokazał klejnoty podobno małe szanse żeby z chłopca wyszła dziewczynka raczej odwrotnie
Gratuluję.. Wysokie tetno oznacza dziewczynke?Mi lekarz mówił że żółw to chłopak a hamburger dziewczyna
I tętno podobno wysokie 160 na badaniach prenatalnych w 11-13 tyg to dziewczynka
Jak wygląda żółw i hamburger na USG?Mi lekarz mówił że żółw to chłopak a hamburger dziewczyna
I tętno podobno wysokie 160 na badaniach prenatalnych w 11-13 tyg to dziewczynka