reklama
Cześć jestem w 18 tc ciąży i trafiła mi się dziwna sytuacja w 12 tc ciąży Pani na prenatalnych stwierdziła, że ona widzi dziewczynkę, parę dni później byłam u ginekologa przedłużyć L4 bo mi się kończyło i lekarz spojrzał i powiedział,że chłopiec trochę przyznam się zszokowałam bo nie było różnicy jakiejś dużej pomiędzy tymi usg a u tego Pana usg trwało może z 2 minuty, a ta Pani z prenatalnego była miałam wrażenie bardziej dokładna.Dodam jeszcze,że na tej wizycie u tego Pana dziecko było źle obrócone pleckami i lekarz stwierdził że coś tam dynda ale był taki pewny siebie,że to chłopiec i mnie to wkurzało bo uważam,że nigdy nie powinno mieć się 100% pewności. Sama obróciłam do siebie wtedy ekran bo on sam z siebie nie chciał mi go pokazać,co mnie również zirytowało bo jak można nie pokazać matce usg własnego dziecka. Dlatego ostatnie zdjęcia które mam to właśnie z 12 tc, bo ten Pan mi nie raczył dać takiego zdjęcia żebym miała na pamiątkę czy do porównania, stąd moja niepewność i coś temu Panu nie ufam.Bardzo marzy mi się dziewczynka i mam nadzieję,że to jednak faktycznie będzie dziewczynka. Niżej wrzucam zdjęcie z tego 12 tc.
No niby tak szkoda ,że mi tamten typ nie dał zdjęcia bo tak to muszę do połówkowego czekać mam za parę dni,stresuje się trochę. Pani na pierwszych prenatalnych mówiła że tak dziewczynka na 80%. Mam nadzieję, że mi to potwierdzi za parę dni.12tc to za wczesnie na określanie płci.
Lady Loka
Fanka BB :)
Ale na tym zdjęciu nic bys nie znalazła. Po prostu za wcześnie.No niby tak szkoda ,że mi tamten typ nie dał zdjęcia bo tak to muszę do połówkowego czekać mam za parę dni,stresuje się trochę. Pani na pierwszych prenatalnych mówiła że tak dziewczynka na 80%. Mam nadzieję, że mi to potwierdzi za parę dni.
Pani z pierwszych prenatalnych też troche strzałem. Ja bym nie patrzyla ani na to ani na to. Poczekaj, zaraz masz połówkowe.
reklama
No może strzelała,ciężko stwierdzić tak naprawdę,dostałam od niej jeszcze takie zdjęcie.Ale na tym zdjęciu nic bys nie znalazła. Po prostu za wcześnie.
Pani z pierwszych prenatalnych też troche strzałem. Ja bym nie patrzyla ani na to ani na to. Poczekaj, zaraz masz połówkowe.
Załączniki
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
W 12tc nie określa się płci patrząc od dołuNo może strzelała,ciężko stwierdzić tak naprawdę,dostałam od niej jeszcze takie zdjęcie.